AFC-LOGO-OK-1-small 

Meereboer Verhuurmaatschappij

Sponsorpakket

Business club

 

Meereboer Verhuur is reeds vele jaren het adres voor de huur van een grote verscheidenheid aan machines, materiaal en gereedschappen voor gebruik on- en offshore.

Meereboer heeft een groot assortiment aan machines en gereedschappen waaronder stroomaggregaten, compressoren, hoge- en lagedruk pompen, oppervlaktereinigingsmaterieel, hydrauliek en meetapparatuur.

Naast standaardmachines zijn er veel machines en materieel in de verhuurvloot die in eigen huis zijn ontwikkeld, voor inzet in speciale omstandigheden, bijvoorbeeld voor gebruik offshore, onderwater, in explosiegevaarlijke omgevingen, voor extreem hoge drukken of gebruik in vervuilde omgevingen. Onderhoud en reparaties aan het materieel wordt in de eigen werkplaats uitgevoerd en storingsmonteurs zijn beschikbaar om bij eventuele storingen snel ter plaatse te zijn.

Het transport van het materieel kan in eigen beheer worden uitgevoerd door een vrachtwagen voorzien van een laadkraan, zodat door de klant geen voorzieningen getroffen hoeven te worden voor het laden en lossen.

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op