AFC-LOGO-OK-1-small 

Dave Kuys

Sponsorpakket

Business club Kantine TV Reclamebord Website Banners

Voor ieder moment

Zorgeloos rijplezier voor ieder moment bieden we u ook tijdens de winterperiode met de Dave Kuys Wintercheck. De wintercheck bestaat uit het controleren van de vloeistoffen, elektrische installatie, banden, remmen, etc. Voor slechts € 24,95 weet u zeker dat uw auto perfect is voorbereid op de winterperiode.

Onderhoud, service en reparatie

In onze werkplaats is alle benodigde apparatuur aanwezig voor het onderhoud en reparatie aan uw Mercedes-Benz. Het enthousiaste team van Autobedrijf Dave Kuys werkt met de originele Mercedes-Benz Stardiagnose apparatuur. Natuurlijk kunt u voor het onderhoud, reparatie of APK van ieder ander merk ook bij ons terecht.

Nieuw, occasion of zoekopdracht

Autobedrijf Dave Kuys heeft een ruim aanbod aan occasions en kan bovendien ook nieuwe auto´s direct leveren. Of het nu gaat om een leuke compacte auto, ruime gezinswagen of stoere SUV, voor ieder moment kunt u bij ons terecht. En staat uw auto niet bij onze occasions dan gaan we samen op zoek naar de auto van uw smaak bij een van onze geselecteerde partners uit ons netwerk.

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op