AFC-LOGO-OK-1-small 

Coating Group Holland

Sponsorpakket

Kantine TV Website Banners

Support & supply in paint & non-paint voor: Coating Group Holland Totaalpakket paint & non-paint Betrouwbaar Specialistisch & innovatief Kwaliteitsproducten Voorraadbeheersing Milieu & arbo oplossingen Levert in heel Nederland.

Support & supply in paint & non-paint voor:

Industrie
Coating Group Holland is niet alleen leverancier van industriële coatings. We leveren een totaalpakket van superieure paint en non-paint producten voor de industriesector. We kunnen het hele traject tot in de details voor u verzorgen. Van het leveren van de lak tot onderdelen voor machines.

Automotive
Bent u op zoek naar autolakken, primers en fillers? Coating Group Holland levert alle soorten paint en non-paint producten voor de autobranche. Daarnaast geven we schadeherstelbedrijven en autoleveranciers graag advies over de producten en een efficiënte manier van werken. Heel transparant, zodat u weet wat uw voordelen zijn.

Jachtbouw en marine 

Coating Group Holland levert complete verfsystemen voor de jachtbouw & marine. We bieden zo optimale bescherming tegen alle invloeden van buitenaf, zowel onder als boven water. Met onze kennis en ervaring zijn we dé partner bij uitstek om u te adviseren over de juiste producten en toepassingen voor uw bedrijf.

Houtbewerking
Bent u op zoek naar hoogwaardige grondverf en lakken? Coating Group Holland levert alle denkbare paint en non-paint producten voor de houtbewerkingssector. We zorgen voor de juiste coating in de juiste kleur voor uw bewerking op hout. U bent zo verzekerd van de beste kwaliteit en een efficiënte aanpak.

Schilders
Coating Group Holland levert alles, zodat schilders een perfect eindresultaat kunnen leveren. Voor elke willekeurige ondergrond, zoals hout, staal, beton en kunststof, hebben wij een passend product. Met onze kennis en ervaring zijn we dé partner bij uitstek om u helder en persoonlijk te adviseren over paint en non-paint producten voor uw schildersbedrijf.

Non-paint, verfproducten voor een perfect eindresultaat
Coating Group Holland levert alle producten die u nodig heeft om een perfect eindresultaat te garanderen. Naast complete verfsystemen en oplossingen, leveren we ook vele non-paint producten. Alle hulpmiddelen zijn beschikbaar.

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op