AFC-LOGO-OK-1-small 

Theo Schilder Tweewielers

Sponsorpakket

Business club Reclamebord Website Banners

SERVICE
Service is van het allergrootste belang voor het team van Theo Schilder. Zorgvuldig uitgevoerde reparaties en onderhoud dat past bij de kwaliteit van uw fiets horen daarbij. Onze werkplaats krijgt daarom net zoveel aandacht als de winkel. Daarom biedt Theo Schilder u gekwalificeerd en deskundig personeel om u zo van goed advies voor uw fiets te voorzien. Ruime, schone en overzichtelijke werkomgeving, we hebben dat allemaal, het is ons visitekaartje.

Bent u van plan een nieuwe fiets aan te kopen dan is Theo Schilder uw adres. Wij bieden u niet alleen een uitgebreid assortiment ook bieden wij u een net als ons assortiment een uitgebreid advies. Het uitproberen van een fiets is voor ons van groot belang en daarom zorgen wij er ook voor dat u zo comfortabel of juist zo sportief mogelijk op de fiets komt te zitten.

Onze monteurs volgen regelmatig cursussen om de vakkennis op peil te houden. Vakbladen, beurzen en fabriekintroducties van nieuwe modellen worden goed in de gaten gehouden om klanten over de laatste stand van zaken en de nieuwste ontwikkelingen op fietsgebied te kunnen informeren.

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op