AFC-LOGO-OK-1-small 

De Hooge Waerder

Sponsorpakket

Business club Jan Leek Weekend Kantine TV Reclamebord Website Banners

De Hooge Waerder is een vooruitstrevend full-service accountantskantoor waar alles om u draait. U kunt bij ons terecht voor alle soorten belastingadvies, juridisch advies  en accountancy. Maar ook met vraagstukken rondom bedrijfsovernames, personeel, ICT staan wij graag voor u klaar. Onze klanten werken met de meest geavanceerde software en ervaren voortdurend het gemak van ons beleid om te automatiseren en te digitaliseren waar dat mogelijk is. De Hooge Waerder realiseerde als één van de eerste kantoren in Nederland de boekhoudkoppeling met de drie grote banken. Inmiddels is deze koppeling uitgebreid naar alle banken.


Alles onder één dak


Eén van de grootste voordelen van De Hooge Waerder is dat u als ondernemer alle adviseurs onder één dak vindt. Als het bijvoorbeeld gaat om personeel, kunt u bij ons naast de verwerking van salarissen ook terecht voor juridisch advies, zoals in het geval van een ontslagprocedure. Daarnaast beschikt De Hooge Waerder over HRM adviseurs die op afroep beschikbaar zijn. Zo kunnen wij u met al uw vraagstukken rondom personeel helpen. Ook bij bedrijfsovernames is de breedte van onze dienstverlening een groot voordeel. Voor zowel waarderingen als begeleiding tijdens het traject, fiscaal en juridisch advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze betrokken medewerkers staan bekend om hun nuchtere en pragmatische aanpak. Zij kennen uw werkgebied en staan graag voor u klaar.

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op