Samenstelling zondagselectie AFC’34 is gestart  

ALKMAAR – We zitten nog middenin een periode zonder voetbal. Ook ons eerste zondag elftal heeft al maanden geen duel meer gespeeld. Toch hebben we de focus al op het nieuwe seizoen en zijn de eerste gesprekken gevoerd met huidige spelers.
We kunnen op dat gebied al goed nieuws melden! Diverse sterkhouders hebben aangegeven ook in het seizoen 2021-2022 bij AFC’34 te blijven. Via dit nieuwsbericht houden we iedereen op de hoogte.

Mike Wesselink (23)
Mike plakt er weer een jaar aan vast en daar zijn we blij mee. Want in de 1 op 1 is hij bijna niet te kloppen. Mike kan in het meevoetballen nog groeien en daar gaan we weer verder mee aan de slag.
Sem Grapendaal (19)
Sem blijft ook bij de zondagselectie. Deze nog jonge, talentvolle keeper zal mede door het ontstaan van het <23 team, aan genoeg mogelijkheden komen om vlieguren te maken. Want potentie zien we voldoende in Sem!

Tom Groot (23)
Tom blijft ook komend seizoen lid van de zondagselectie. Tom vind zelf dat hij de afgelopen 2 seizoenen er niet heeft uitgehaald wat er in zit en daar zijn wij het mee eens. Want een topfitte Tom is een aanwinst, we kijken uit naar zijn gemotiveerde houding komend seizoen!

Ties Glas (19)
Ties schuift komend jaar door vanuit de A junioren naar de zondagselectie. Afgelopen zomer mocht Ties al ruiken aan het seniorenvoetbal en nu maakt hij definitief de overstap. Ties heeft veel voetballend talent en mogelijkheden en we gaan zien hoe dit zich gaat ontwikkelen. Wij kijken er naar uit.

Milan Koenders (21)
Milan gaat zijn alweer zijn 4e seizoen in als speler van de zondagselectie. Milan is met zijn snelheid en techniek een perfecte centrale verdediger in de 1e klasse. Top dat hij weer doorgaat!

Mick Leijdeckers (27)
Mick liet bij zijn terugkeer al gelijk zien dat hij nog altijd over meer dan genoeg waarde bezit. Technisch, hard en soms een beetje gemeen kenmerken zijn spel. Mooi dat hij hier weer een jaartje aan toevoegt.


Boi Postma (25)
Boi, ook teruggekeerd afgelopen seizoen, kwam door blessureleed nog niet helemaal in zijn kracht. Komend jaar zal Boi, winnaar van beroep, gaan studeren, maar blijft hij beschikbaar voor de zondagselectie en daar zijn we erg blij mee.


Michael van Os (20)
Michael heeft ook weer een jaar verlengd. De aanvallende middenvelder heeft het naar zijn zin en heeft begin dit seizoen aangetoond klaar te zijn om zijn plaats in het elftal te gaan pakken. We kijken er naar uit.


Guillaume Rijssel (22)
Guillaume kende door omstandigheden geen ideale voorbereiding. Toen hij goed en wel kon aansluiten was hij gelijk matchwinner tegen Hillegom met twee goals. We hopen dat dit een voorbode is van veel meer moois, want Guillaume gaat door!


Brian-Paul Tesselaar (31)
Brian Paul kende een teleurstellend 2020. Nadat hij in 2019 nog was verkozen tot speler van het jaar,  kwam hij door blessureleed in 2020 geen minuut meer in actie. Onze ‘veteraan’ en alleskunner is op de weg terug en hoopt weer fit aan te sluiten bij de start van het nieuwe seizoen.


Jasper Pool (40)
Jasper is lid van de selectie als derde keeper en voornamelijk als trainingsspeler gaat hij die rol weer een jaartje verlengen. Jasper is een winnaar en een topper op het veld die ons in zijn rol enorm helpt!

Mustafe Bare (24)
Mustafe, het loopwonder van de zondagselectie, gaat ook weer een seizoen door. Buiten zijn loopvermogen heeft Mustafe ook genoeg technische kwaliteiten om het zijn tegenstanders erg lastig te maken. Mooi dat hij blijft!


Emre Aykan (27)
Emre, aanvoerder van zondag 1, voegt ook weer een jaar toe aan zijn imposante reeks. Het kan bijna niet anders dan dat onze centrale verdediger komend seizoen door de 200 wedstrijden heen zal gaan. Vanzelfsprekend zijn we blij met Emre!

Daliel Afouzar (20)
Daliel, de meest technische van ons stel, blijft ook bij de zondagselectie. Voor de corona-uitbraak had de kleine dribbelaar eindelijk zijn plek veroverd. We kijken er naar uit dat hij dit in het nieuwe seizoen gaat uitbouwen naar een rol als bepalende speler binnen de selectie.

Gijs Brouwer (18)
Gijs, eigenlijk middenvelder van beroep, werd dit seizoen als A-junior al doorgeschoven naar de zondagselectie. Hij werd bij het op dat moment ontbreken van een spits op die positie gezet en verdween er niet meer. Gijs, komend seizoen dus pas officieel senior, kan de strijd aangaan voor een basisplaats.

Jerry van Sluis (21)
Jerry gaat zijn 4e seizoen in als speler van zondag 1. Jerry, verdediger van  beroep met een neusje voor de goal van de tegenstander, is een speler zoals elke trainer die in zijn selectie wilt hebben. We zijn blij met zijn verlenging.

Ilker Yilmaz (25)
Ilker, al jaren een vaste waarde in de zondagselectie, voegt ook weer een seizoen toe aan zijn totaal. Ilker is met zijn fitheid en gedrevenheid een betrouwbare kracht. Inmiddels gaar Ilker hard op weg naar de 150 potjes in de hoofdmacht.


Joshua Martens (21)

Oud-jeugdspeler Joshua kwam dit jaar over van Kolping Boys en maakte al vrij snel indruk met zijn tomeloze inzet,  power en snelheid. Joshua heeft potentie om nog veel beter te kunnen en we kijken er naar uit dit samen met hem verder te ontwikkelen.


Ali Deveci (27)
Ali keerde dit seizoen terug op het oude nest. Hij begon het jaar met blessureleed, maar liet bij vlagen zien dat de klasse er nog steeds is. We hebben er dan ook vertrouwen in dat Ali naar het nieuwe seizoen weer helemaal fit wordt en we zijn klasse nog vaker gaan zien.


Stan Snijders (25)
Stan, inmiddels ook al jaren lid van de zondagselectie voegt weer een seizoen toe. Als breker op het middenveld heeft Stan zich helemaal gevormd in zijn rol en haalt hij hier veel voldoening uit. Stan is zowel op als naast het veld een enorm gewaardeerde kracht. Ook voor Stan geld, op naar de 150 potjes.


Boris Zanoli (21)
Boris gaat zijn 3e seizoen in bij de zondagselectie. Boris kwam dit seizoen na langdurig blessureleed eindelijk helemaal op stoom toen corona hem een halt toe riep. Boris is gemotiveerd om het volgend seizoen door te gaan trekken. We kijken  er naar uit!

Als we meer informatie hebben over de samenstelling, zullen we dat melden.

Jim Sligting
Hoofd opleidingen voetbaltechnische zaken J017 t/m senioren