AFC-LOGO-OK-1-small 

vtt toernooi winst AFC JO11-1

zondag, 14 mei 2017,

kampioen van Nederland VTT toernooi onder 11

afc 34 jo 11-1 stond zaterdag 13 mei aan de start voor de landelijke finale VTT onder 11.

Kolping Boys en Koedijk waren de accomodaties waar gespeeld werd en AFC 34 was ingedeeld op sportpark de Nollen. 32 ploegen uit heel Nederland van Kloetinge tot Sneek en van Helden tot Urk.

De voorronden waren moeizaam en de tegenstanders niet heel bijzonder vandaar dat er met 3 overwinningen en 6-0 doelsaldo geplaatst werd voor de winnaarspoule van 8 ploegen.

AFC 34 kreeg er meer zin in en via Bloemendaal en ONS Sneek wisten we  ons te plaatsen voor de finale, vooral de halve finale was mooi met een 5-0 overwinning op Sneek. En ja dan de finale, of we nu een landelijk toernooi of een regionaal toernooi spelen , altijd lijkt Foresters wel weer op te poppen als tegenstander in de finale. Na de nederlaag op het Johannes Hof toernooi waren de AFC ers er nu klaar mee. Er moest en ging gewonnen worden. Aldus geschiedde, Foresters werd geen kans gelaten en dik verdiend met een 2-0 nederlaag naar de 2e plaats verwezen.

Mannen, een mooi succes, voetbaltechnisch was er al heel veel progressie geboekt dit jaar , maar mentaal worden we nu ook top, we zijn gewoon goed en voor niemand bang !

R.O

vtt kb mei 2017.

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op