AFC-LOGO-OK-1-small 

Ook in tweede competitieduel haalt O14-2 een monsterscore !

zaterdag, 29 september 2018,

Vandaag ging de O14-2  richting Heemskerk  om hun tweede competitieduel te spelen tegen ODIN"59 . Op ons thuis complex hebben we als mooi uitzicht de Robonsbosmolen, maar op sportpark Assumburg  kijk je uit op slot Assumburg ! (13de eeuw , verbouwd in 1546) . Volgens wikpedia is de kracht die het kasteel uitstraalt meer schijn dan werkelijkheid .De dunne muren zouden een beleg niet hebben weerstaan . En als dan op deze  zaterdagochtend een groep Alkmaarders langs komt die wel weten hoe je een beleg doorstaat (1573) was de uitslag op voorhand eigenlijk al bekend. De ploeg uit Heemskerk kwam er totaal niet aan te pas , na een ruststand van 1-8  werd het duel met 1-13 in Alkmaars voordeel beslist.

Na een kwartier spelen stond de stand al op 0-7. Toen pas  kwamen  de gastheren eindelijk tot scoren en deden hun naam ( Ons Doel Is Nuttig) eer aan met een treffer. (1-7) Het laatste woord voor het rustsignaal was toch weer voor AFC"34 (1-8)

Na rust het zelfde laken en pak, een veel beter AFC"34 die nog vijf keer wist te scoren !  Het team bleef bewonderenswaardig goed combineren . Geen één speler  ging voor zich zelf spelen, zoals je vaak zie bij zo grote voorsprong. Waarschijnlijk komt dit doordat de AFC34 O14-2 een vriendenteam is. Want vandaag precies vijf jaar geleden speelde toendertijd onze F2 een wedstrijd uit bij RKEDO (uitslag 3-7) In dat team zaten vijf spelers die vandaag ook op het veld stonden ! Ook huidig coach Paul en assistent Hans waren trouwens in 2013 al een duo die dat team onder hun hoede had !   

Toch een speciale vermelding voor één speler…. Diego , de kleine man met grote daden was met twee keer een assist en vijf doelpunten grotendeels verantwoordelijk voor dat het "voetballab" van ODIN"59 de komende week overuren moet maken om dit te managen !

A.s zaterdag gaan we naar VV IJMUIDEN , zal de ploeg uit ijmuiden ook achter het net vissen ? Als ze a.s donderdag  1815 uur ( let op , dus niet woensdag) op de training zo doorgaan kan de derde competitiezege en  de eerste plaats niet  in gevaar komen !

Robert keesen

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op