AFC-LOGO-OK-1-small 

O19-1 wint in de heenwedstrijd van ADO'20

zaterdag, 27 mei 2017,

O19-1 mocht het nacompetitie avontuur vandaag vervolgen met de heenwedstrijd in de halve finale van de nacompetitie tegen ADO'20. Deze tegenstander was in de competitie een lastige gebleken voor de onze. ADO'20 loerend op hun snelheid en de omschakeling konden wij ons borst nat maken en dat bij notabene tropische omstandigheden. 
In de voorbereiding op deze wedstrijd konden De en Nick v Duin niet meespelen ivm blessures, maar kon eindelijk weer een beroep gedaan worden op andere jongens als Chakib, Justen en Tristan waardoor O19-1 met een sterk elftal kon aantreden.
In de openingsfase wist O19-1 zijn afspraken goed na te komen, het hield de ruimte voor ADO'20 achter de laatste linie weg en wist sneller de voorste te bereiken om hun niet in hun kracht te laten komen. Zo was het O19-1 ook wat de eerste kansjes en mogelijkheden kreeg, maar de keeper redde oa fraai op een inzet van Bakni na een mooie actie van Guillaume.
Na 20 minuten viel de verdiende 1-0 dan ook, na een mooie bal van Sercan kon Youssef de bal goed controleren en uit de draai knap binnen schieten. ADO'20 probeerde wat meer van zich af te bijten en dit leverde O19-1 gelijk de 2e goal op, nu was het Guillaume die diep ging, de keeper kon omspelen en beheerst kon binnen tikken. Op dat moment een mooie opsteker bij temperaturen die de 30 graden passeerde. 
Net op het moment dat ADO'20 iets probeerde aan te zetten en wat meer in de buurt was van onze goal, volgde een prachtige aanval die over links naar rechts ging en terug in de as waar Sercan vanaf 25 meter snoeihard onderkant lat binnen schoot. 
Na de rust kwam er een ander ADO'20 uit de kleedkamer, 1 die leek te knokken voor z'n laatste kans en dit leverde ook een goal op. Niet goed uitverdedigen aan de kant van O19-1 zorgde ervoor dat een speler van ADO'20 vanuit vrije positie fraai de bal in de verre hoek draaide.
O19-1 herpakte zich snel weer en via een prachtige aanval via een dubbele 1-2 tussen Youssef en Bakni was het uiteindelijk laatst genoemde die de trekker wist over te halen.
O19-1 liet de teugels weer wat te veel vieren en leek ook last nu te krijgen van de warmte. Zwak verdedigen van middenvelders en verdedigers zorgde ervoor dat ADO'20 vrij simpel 4-2 kon maken. Tijdens de 2e drink pauze werden verse wissels ingezet om het initiatief weer te krijgen. Dit pakte goed uit en geeft de kracht van dit team aan. Een fantastische loopactie van Anfarnee, werd door Nick de Jager simpel gepromoveerd tot 5-2. Ook wisselspelers als Koen, Chakib en Tristan laten zien dat O19-1 nauwelijks zwakker wordt. Na 93 minuten vond de prima leidende scheidsrechter het goed en heeft O19-1 zich een goede uitgangspositie verschaft voor volgende week, waar plaatsing voor de finale behaald kan worden!

Opstelling:
Marnix; Justen ('63 Anfarnee) Milan Jerry Demian; Boris ('68 Chakib) Martijn Bakni ('71 Koen) Sercan ('73 Tristan); Guillaume Youssef ('63 Nick)

Scoreverloop:
'20 1-0 Youssef
'29 2-0 Guillaume
'37 3-0 Sercan
'52 3-1 
'56 4-1 Bakni
'63 4-2
'82 5-2 Nick

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op