AFC-LOGO-OK-1-small 

O19-1 plaatst zich, na grote zege, voor de halve finale van de nacomeptitie

zaterdag, 20 mei 2017,

Na de heenwedstrijd in het verre Hoogezand Sappemeer stond vandaag de return op het programma op ons eigen complex. In vergelijking met de vorige wedstrijd waren vandaag Martijn en De terug bij de selectie en kregen Sercan (1e elftal) en Justen (lichte klachten) rust. Chakib en Emre zijn al langere tijd geblesseerd.
De openingsfase was voor O19-1, met gelijk gevaarlijke momenten vooral in de persoon van Bakni. In de omschakeling was O19-1 in het begin wat nonchalant, waardoor de tegenstander een aantal keer in de buurt van de 16 kon komen. Verder dan hier kwam het dan ook niet, met een enkel afstandsschot daargelaten. O19-1 ging naarmate de 1e helft vorderde meer kansen creƫren, maar stond het vizier bij een aantal niet op scherp of was de laatste pass net niet goed genoeg. Toch viel na een klein half uur de verdiende 1-0. Goed doorzetten van Nick zorgde ervoor dat Guillaume kon scoren. Voor de rust was O19-1 dichtbij de 2-0, maar een kopbal van Jerry belandde op de lat.
In de rust werden de laatste dingen doorgenomen om de ruime voorsprong te kunnen behouden. Na de rust ging het tempo bij O19-1 flink omhoog en vooral Koen en Bakni lieten aan de bal goeie dingen zien. Zo was het Bakni die vlak na de rust vanaf rand 16 mooi kon binnen schieten. De tegenstand bij Hoogezand zakte gelijk weg en het gaf O19-1 extra kracht om 15 minuten lang heel goed te voetballen met prachtige aanvallen. Zo stond het na 72 minuten ineens 7-0, door 3 goals van de ingevallen Youssef en 2 goals van Guillaume. Vooral voorbereidend werk wat hiervoor vaak aan te pas ging was soms prachtig om te zien. In de slotfase leek O19-1 het wel goed te vinden, maar bij nog twee keer aanzetten werd de score nog verder opgevoerd. Eerst was het Anfarnee die bij de 2e paal kon binnen tikken, daarna was het slotakkoord voor Bakni die een bal van Koen op waarde schatte en de laatste maakte.
De vorm bij O19-1 is goed, na de winterstop is de ploeg ongeslagen en de laatste weken weet het ook veel te scoren. Deze vorm en positieve modus nog een paar wedstrijden doortrekken...

Opstelling;
Nick ('69 JayJay); De Milan Jerry Demian; Boris ('54 Joel) Martijn Bakni Koen; Nick ('54 Youssef) Guillaume ('75 Anfarnee)

Scoreverloop:
'28 1-0 Guillaume
'53 2-0 Bakni
'58 3-0 Youssef
'63 4-0 Guillaume
'65 5-0 Guillaume
'68 6-0 Youssef
'73 7-0 Youssef
'78 8-0 Anfarnee
'83 9-0 Bakni

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op