AFC-LOGO-OK-1-small 

O14-2 met moeite door naar volgende bekerronde !

zondag, 16 september 2018,

Afgelopen zaterdag werd op ons drukbezochte complex de laatste bekerwedstrijden in de poule gespeeld. Met uitslagen van 11-2 (O11-1) , 2-10 ( zat 2 uit bij AFC ) en bv 2-8 (010-4 uit bij vrone ) zijn bekerwedstrijden in deze beginfase altijd doelpuntrijk. Zo ook bij de O14-2 , die met een  6-3 overwinning de eerste plaats haalde in de poule. Makkelijk ging het niet, maar toch kon Foresters die per fiets ( slim , ivm de parkeer drukte) zonder punten weer richting de egelshoek in Heiloo vertrekken. Na een ruststand van 0-2 was het mede dankzij (wo)man of the match Mitzi (3x) en Jeroen (2x) dat we in de koker voor de volgende ronde zitten !


De openingsfase was duidelijk voor de bezoekers , met een afgekeurd doelpunt en de 0-1 waren de bezoekers goed op weg om AFC”34 uit de beker te stoten. Maar als een gezapig en niet hard werkend O14-2 dan ook nog de 0-2 om de oren krijgt wordt het wel heel lastig om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen. Een gelijkspel is genoeg om de volgende ronde te halen , maar met het vertoonde spel moet er na rust toch echt een tandje bij ! Grote kansen waren er wel degelijk voor de ploeg  , maar ook dat mocht geen treffer opleveren.

Coach Hans , die in de rust een ware “donderspeech” gaf ( daar zijn beelden van, maar ivm de wet van de privacy kunnen we dit niet tonen)  en zo het team weer klaar te maken voor een tweede helft waarin het alles op alles moest zetten om deze wedstrijd nog naar zich toe te trekken.

Dit lukte gedeeltelijk… de aansluitingstreffer  kwam er (1-2) , maar de 1-3 kwam hier snel achteraan. Coach Paul, die inmiddels wegens werkzaamheden ook zijn plaats had gevonden in de dug-out zag tot zijn schrik en later opluchting dat de 1-4 werd afgekeurd..

Het gouden coachduo was dus compleet en merkwaardig genoeg gaf dit AFC”34 vleugels !

Want nu werden de kansen wel benut, en stond het opeens 6-3 ! Jeroen met twee goals  en Mitzi met de mooiste van de middag, ( via haar sterke linker strak in de kruising) . Helaas zag haar moeder deze wonderschone treffer niet …Maar gelukkig kreeg zij een herkansing met de derde treffer van haar dochter (6-3)

Een wedstrijd om eigenlijk maar snel te vergeten , op naar de competitie volgende week tegen Sportclub Krommenie , thuis om 1230 uur.

Er is zo vlak voor het begin van de competitie ook transfernieuws ! Jay gaat een leeftijdscatogerie hoger spelen en in zijn plaats komt een blauw/gelen leeuw uit de atlas genaamd Ali  !

Ali welkom , en Jay veel succes gewenst in de O15-3 .

Robert Keesen

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op