AFC-LOGO-OK-1-small 

De O16-2 is begonnen aan seizoen 2020/2021

zaterdag, 22 augustus 2020,

Vandaag stond er een (oefen)wedstrijd van de O16-2 op het programma. Om 15.00 uur traden zij aan tegen Kolping Boys O16-2 op het winderige D veld.  Na de 1-4 is er nog veel werk te doen voor leiders Hans Bodecker,Paul Wegkamp en trainer Mischa Saparow om a.s zaterdag goed voor de dag te komen in de eerste bekerronde! 

De wedstrijd onder leiding van de zeer jonge maar correct fluitende Bilal Coskun had een open karakter. Kansen voor de thuisclub, maar ook de bezoekers uit Oudorp lieten zich af en toe gevaarlijk zien voor het doel van AFC”34.

Doelman van de AFC”34 O16-2 is de pas 13 jarige Ian, overgekomen vanuit WMC uit Heerhugowaard. Op de trainingen liet hij al zien dat hij talentvol is en ook in zijn eerste wedstrijd voor blauw/geel zagen we dat we een keeper in huis hebben die punten gaat pakken voor het team. 

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. Na de 0-1 (hard schot waar Ian alleen de vingertoppen nog tegen aan kreeg) en de 1-1 bij rust was het in de tweede helft een veel effectiever Kolping dat uitliep naar 1-4. Kansen daarvoor met een alleen staande speler voor het doel en een bal op de paal waren niet besteed aan AFC”34 om zo nog een goed resultaat te halen. 

De O16-2 is in ieder geval nu echt begonnen aan het seizoen 2020/2021! 

Welkom aan de nieuwe spelers ( Levy, Ian) en onze nieuwe shirt sponsor CBN Olie Nederland. Op naar weer een mooi seizoen met de spelers, leiders én ouders/verzorgers 

A.s zaterdag  het “echte werk” in Hoofddorp tegen Overbos O16-2 (Beker)

Robert Keesen  

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op