AFC-LOGO-OK-1-small 

Bootcamp 013-2 door Freek de Boer

donderdag, 06 juli 2017,

IMG 20170706 WA0025AFC 013-2 Bootcamp , Geestmerambacht  06 juli

Voetbal kan ondertussen niet los meer worden gezien van een goede fysieke conditie. Coördinatie, Core stability, krachttraining, duurvermogen zijn allemaal termen van deze tijd.

Freek de Boer kan dat allemaal verzorgen maar vindt dat deze aspecten ook heel goed samen kunnen gaan met plezier. Vandaar dat Freek de Boer de uitdaging had aangenomen om de jongens van onder 13-2 middels een heuse Bootcamp te IMG 20170706 WA0026testen.

Het was een broeierige avond aan de rand van het Geestmerambacht recreatiemeer en  Freek had zijn auto volgeladen met serieus trainingsmateriaal. Gezamenlijk werd dit door de spelers naar het speelveld aan het meer gedragen en na een  goede warming up konden onze mannen zich uitleven in tal van oefeningen. Ondanks dat de boys best goed getraind zijn was duidelijk te merken dat er toch nog veel onontdekte spieren in deze lijfjes zitten. Maar de discipline was uitstekend te noemen en personal trainer Freek oogde zeer tevreden over het enthousiasme van de groep.

Een leuk activiteit na afloop van een lang seizoen en weer eens wat anders als trainen op kunstgras. Als verwacht werd de training op stipt 20.00 uur afgesloten met een verfrissende duik in het meer, maar het naderende onweer zorgde ervoor dat kort daarna de veilige auto’s werden opgezocht.

Freek  dankt jullie voor het enthousiasme, hij heeft erg genoten.

R.O.

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op