AFC-LOGO-OK-1-small 

AFC"34 O16 -2 bereikt de volgende bekerronde.

maandag, 14 september 2020,

Afgelopen zaterdag speelde AFC'34 O16-2 in Haarlem tegen Alliance'22 voor het laatste bekerduel in de poule. De ploeg wist, ondanks het missen van vele grote kansen toch tot een grote overwinning te komen. (0-13)

In het voorgaande bekerduel wist de ploeg in Hoofddorp tegen s.v Overbos ondanks 3 benutte penalty's tegen(!) met 4-11 te winnen. Doordat het duel thuis tegen UNO ( Uit Nood Geboren) helaas uit nood moest worden afgelast wegens te weinig spelers van de club uit Hoofddorp ging het duel tegen Alliance'22 dus om de koppositie. Een alles of niks wedstrijd dus!

Maar het was al snel duidelijk, een veel beter spelend AFC'34. In de beginfase werden grote kansen onbenut gelaten. De vader van Tim (Marco) had  op de fiets de reis vanuit Alkmaar naar Haarlem gemaak!. "Gelukkig" had hij wat vertraging bij de pont zodat hij de vele missers in het begin niet zag..  Want wat werd er slordig met de kansen omgesprongen! Tegen deze tegenstander had dat geen consequenties maar als zaterdag 26/09 BOL 016-1 voor de eerste competitiewedstrijd staat,dan moet je toch echt doeltreffender zijn! 

Na al die missers werd er toch nog orde op zaken gesteld en werd het na een ruststand van 0-4 uiteindelijk 0-13. Door naar de volgende bekerronde! 

Robert Keesen

O16 2 2020

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op