AFC-LOGO-OK-1-small 

AFC"34 O14-2 blijft koploper dankzij scorend vermogen.

maandag, 08 oktober 2018,

O14 2 ijmuiden goed

Afgelopen zaterdag ging koploper AFC”34 O14-2 richting Ijmuiden om daar tegen de plaatselijke VV te spelen. Verrassend genoeg ligt dit complex onder de rook van het stadion van Telstar, en bevonden we ons in Velsen-zuid. Dat de club een beetje uit zijn jasje groeit bleek uit dat het team zich moest omkleden in een soort bouwkeet en kon douchen in een ander gedeelte. ( Waar hebben we dat eerder gezien .. ? )

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn (1-16)  Het is dat de keeper van VV Ijmuiden nog wat reddingen verrichten anders was de ruststand al in de dubbele cijfers beland . Dat de tegenstander ook nog met een aantal O12 spelers speelde hielp ook niet echt mee om er een wedstrijd van te maken .Het enige “opwindende” feitje was dat keeper Dean met een gele kaart de laatste 10 minuten vanaf de bank kon bekijken hoe zijn teamgenoten een monsterscore haalde .

Dean Molenkamp , achterkleinzoon van Jan Molenkamp (één vd oprichters van AFC34 en erelid ) had iets geroepen over “specsavers”.  Dat het “de week van de scheidsrechter “ is was dus aan Dean voorbij gegaan….Na afloop zien we op de foto  blije gezichten mét de scheidsrechter , die nogmaals de gele kaart toont .

A.s zaterdag komt het op de derde plaats staande Stormvogels ijvv op bezoek . Deze ploeg (wel uit Ijmuiden) zal niet zo makkelijk te verslaan zijn.

Maar als trainer Thijs Kobes , die afgelopen week aan de cursus JVTC ( Jeugd Voetbal Trainer Coach) is begonnen , de theorie ook in de praktijk kan overbrengen op deze gretige ploeg moet het team in staat zijn om te blijven strijden om de bovenste plaatsen.

Robert Keesen

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op