AFC-LOGO-OK-1-small 

Zondagselectie AFC'34 op trainingskamp in Brabant

zaterdag, 07 januari 2017,

EINDHOVEN - De zondagselectie van AFC'34 is het kalenderjaar 2017 begonnen met een mini-trainingskamp in eigen land. De groep van de trainers Jethro Abram en Noureddine Abdelaziz zijn met nagenoeg de hele groep zaterdagochtend vertrokken naar het Brabantse land: Eindhoven.

In eerste instantie zou er getraind worden op de velden van voetbalvereniging Braakhuizen, maar de sneeuw in combinatie met de gladheid gooide roet in het eten. Een alternatief indoor-programma bood een oplossing; onder leiding van een fanatieke trainer werd er een uurtje stevig aan fitness gedaan.

Zie hieronder een impressie daarvan:

Na een prima lunch in het Holiday Inn Hotel in Eindhoven stond in de middag een een soccersquash-toernooi op het programma. De finale ging hierbij tussen Frank Commissaris en Arsenio Dihalu, welke uiteindelijk door laatstgenoemde werd gewonnen. Ara gefeliciteerd!

Hieronder een fragment uit de finale:

Naast de spelers van de zondagselectie was ook een debutant aanwezig: De 18-jarige Sercan Yilmaz. De talentvolle linkspoot speelt momenteel bij AFC'34 O19, maar heeft reeds vorig seizoen zijn debuut mogen maken in de hoofdmacht in de uitwedstrijd tegen SO Soest. Sercan, de neef van Ilker die reeds enkele seizoenen in het eerste elftal speelt, geldt als een groot talent en zal ook na de winterstop gaan aansluiten op de trainingsavonden van de hoofdmacht.

Nadat het diner weer in het hotel gepland stond, konden de spelers de avond zelf invullen. Een vrij programma dus. Enkele slaapuurtjes verder, gevolgd door een ontbijt, wordt de terugreis naar Alkmaar in gang gezet. Daar zal de tweedaagse sessie afgelopen met een lunch in de kantine van onze club worden afgesloten.

Al met al een prima weekeinde, ondanks het matige slechte weer. De aftrap voor hopelijk een succesvolle tweede seizoenshelft is gegeven!

Gerard Klaver

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op