AFC-LOGO-OK-1-small 

Woensdag 9 juli: Jubileumwedstrijd AFC'34 - AZ

zondag, 29 juni 2014,

In het kader van het 80-jarig jubileum van AFC'34 wordt op woensdag 9 juli 2014 om 19.00 uur op het hoofdveld van AFC'34 een jubileumwedstrijd gespeeld tussen het eerste elftal van AFC'34 en dat van AZ, dat sinds 30 juni onder leiding van de nieuwe trainer Marco van Basten bezig is aan de voorbereiding op het komende seizoen. 

 

Voor AZ is dit de 2e wedstrijd in de voorbereiding. Op 5 juli werd in Heerhugowaard tegen SVW'27 gespeeld. AZ won deze wedstrijd met 1-14.

 

AZ - eerste training 30 juni

 

De wedstrijd AFC'34 - AZ staat onder leiding van de jonge, talentvolle scheidsrechter Steven van der Vrande (23 jaar). 

 

Steven van der Vrande

 

De entreekaarten voor de wedstrijd kosten € 5,- voor kinderen t/m 14 jaar en 65-plussers,  en € 10,- voor de overige toeschouwers. Ook de leden en vrijwilligers van AFC'34 zullen voor de entree moeten betalen, dit in tegenstelling tot de reguliere competitiewedstrijden. Dit vloeit echter voort uit de afspraken die door AFC'34 gemaakt zijn met AZ.  

 

Aan de Robonsbosweg zal extra parkeerruimte beschikbaar zijn bij de Rabobank. Toch raden wij de supporters aan om zoveel mogelijk op de fiets naar het complex te komen. De fietsen kunnen gestald worden op het schoolplein van het tegenover het complex liggende Willem Blaeu College. 

 

Als u de wedstrijd wilt bezoeken, zult u van de WK niets hoeven te missen. Op 9 juli wordt weliswaar de halve finalewedstrijd Nederland - Argentinië gespeeld, maar deze begint pas later op de avond, om 22.00 uur. In de kantine van AFC'34 zal deze wedstrijd ook op een groot scherm te zien zijn. 

 

Als u op 9 juli gebruik wilt maken van een of meerdere consumpties, dan dient u eerst munten te kopen bij een van de 3 verkooppunten. De munten kosten € 1 per stuk. Koffie zal 1 munt kosten, bier en frisdranken 2 munten en wijn 3 munten. 

 

Wij wensen u alvast veel kijkplezier. 

 

Het organisatiecomité 

 

 

 

 

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op