AFC-LOGO-OK-1-small 

Wintertoernooien weer groot succes dankzij vele vrijwilligers.

maandag, 20 januari 2020,

De afgelopen twee weekenden met vier volle dagen voetbal hebben we bij AFC”34 de bal laten rollen dmv toernooien voor de O8 tot en met O17. Naast de top onder 09 en 010 kwamen bijna alle AFC'34 jeugdteams in actie zodat bv de 08-3, 013-5 en O15-3 ook goed voorbereid uit de winterstop konden komen.

Met tegenstanders van heinde en verre zoals AS”80 (Almere), GVAV Rapiditas(Groningen) DZC “68 (Doetinchem) ,Oosterheem (Zoetermeer) en Smitshoek (Barendrecht). Maar met ook de dichtbij gelegen clubs als Koedijk ,De Foresters,Schagen United, BSV Bergen, Reiger boys, Kolping Boys en LSVV was het elk weekend een drukte van belang op ons complex aan de Robonsbosweg. Parkeerproblemen, een overvolle kantine en volledig bezette kleedkamers/kleine kantine tot gevolg.

Maar buiten al deze "problematiek" was het op de velden een waar genot met prachtige acties, doelpunten, vreugde en soms verdriet...We kunnen terugkijken op prachtige weekenden voor de club.

Maar dat kunnen we niet doen zonder de mensen te bedanken die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt. Ten eerste natuurlijk alle spelers en verenigingen die zich hebben aangemeld en de vele toeschouwers/ouders, waar sommige vele kilometers hebben gemaakt om hun zoon of dochter te komen aanmoedigen.

Maar geen wedstrijd/toernooi zonder scheidsrechters. Deze werden aangeleverd door spelers van onder O17-1, O16-1, O15-2 en O14-1. en door Jan van Leeuwen. Bilal Coskun (O13-5) en toekomstige opvolger van Serdar Gözübüyük was  twee weekenden lang in touw om alle wedstrijden tot een goed einde te leiden.

Ook dank aan het keukenpersoneel, (Marco de Boer,Alex Hoogland, Tineke Berding en Pascal Smit) die waarschijnlijk de komende dagen geen tosti, broodje kroket etc. meer kunnen zien! Het barpersoneel  onder leiding van Diana en Jeanet hebben ook een topprestatie geleverd mede dankzij vele vrijwillige ouders en spelers uit de O19-2. 

De mannen achter de prima georganiseerde toernooien was in handen van Laus van Langen ,Kees Kraakman, Angelo Kiel, Maurizio Nijman, Nick Lakeman, Michael Saparow , Nick Geurtsen en Milko Zanoli . 

Ik ben vast iemand vergeten, maar aan ieder die de afgelopen weekenden een bijdrage heeft geleverd om van de wintertoernooien een succes te maken, heel veel dank ! 

"AFC”34, mijn club waar je bij wilt horen"

wintertoernooi 2020Robert Keesen

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op