AFC-LOGO-OK-1-small 

Wie wordt Speler, Talent en Selectielid van het Jaar 2019 van de zondagselectie van AFC'34 ?

donderdag, 12 december 2019,

Het kalenderjaar 2019 loopt bijna op zijn eind. Tijd om terug te kijken op allerlei vlakken en dus ook bij AFC'34 1 !

We mogen stellen dat 2019 een bevredigend jaar is geworden. Na een zeer moeizame start van het seizoen 2018/2019, ging de motor na de winterstop geweldig draaien en was de ploeg nog lang in de race voor een periodetitel. Met een keurige 5e positie werd het seizoen afgesloten, dezelfde positie als een seizoen ervoor en dus meer dan prima gezien o.a. alle bestuurs-strubbelingen van dien.

Dit seizoen begon de ploeg met de nodige horten en stoten, maar de weg omhoog is inmiddels ingeslagen en wie weet wat er allemaal nog op ons pad komt. De sfeer en kwaliteit zijn in ieder geval top dus de basis is op orde !

Op 15 december speelt AFC'34 1 de laatste thuiswedstrijd van het jaar, tegen koploper De Zouaven 1. Deze dag zal worden aangegrepen om het kalenderjaar leuk af te sluiten met na afloop een etentje voor de gehele selectie en...........uitreiking van diverse prijzen!

De begeleiding heeft 3 verkiezingen in het leven geroepen: De Speler, het Talent en het Selectielid van het seizoen. Een meer dan deskundige jury is de laatste puntjes op de i aan het zetten, waarna op 15 december drie spelers de gelukkigen zullen zijn en een leuke prijs mogen ontvangen.

Tot 15 december!

 

Beker

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op