AFC-LOGO-OK-1-small 

Vrijwilliger van de maand: Romke Knobbe.

zondag, 08 maart 2020,

Het voortbestaan van een amateurvereniging valt of staat bij de inzet van zijn vrijwilligers . Ook onze club wordt grotendeels gerund door vrijwilligers. Sommigen zie je op of langs het veld , of achter de bar in de kantine.  Veel andere vrijwilligers zijn een stuk minder zichtbaar, neem bv de bestuurders, het onderhoudsteam of de veld, scheidsrechter en kleedkamer planners. Ook zij vervullen een belangrijke rol in het mogelijk maken dat de bal elk weekend weer rolt bij AFC’34. Daarom zetten wij elke maand een vrijwilliger in de spotlight om zo onze leden te laten zien dat we trots zijn op deze mensen.

Scheidsrechters zijn onmisbaar voor een voetbalvereniging, dus ook voor AFC'34.  Onze club kan gelukkig beschikken uit een goede groep van scheidsrechters die er elk weekend weer voor zorgen dat de bal kan rollen en de wedstrijden tot een goed eind worden geleid.

Zo één is bijvoorbeeld Romke Knobbe (62) 

Via AFCers die net als Romke woonachtig zijn in Hoogwoud kwam hij 3 jaar geleden terecht bij onze club. Elk weekend rijd hij 25 km om wedstrijden te fluiten aan aan de Robonsbosweg. Zijn drijfveer is de interactie met spelers, andere scheidsrechters en alles wat er om een wedstrijd gebeurt. 

Romke, die zelf tot zijn 18de speelde voor HOSV hoopt nog jaren voor onze vereniging te kunnen fluiten. Wel met de kanttekening dat hij doorgaat zolang hij van doel tot doel kan lopen!

Wij hopen nog lang van de diensten van Romke gebruik te kunnen maken, want geen wedstrijd zonder scheidsrechter...

RK

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op