AFC-LOGO-OK-1-small 

Vrijwilliger van de maand maart: Diana van Lingen !

zaterdag, 02 maart 2019,

Deze maand Diana van Lingen.

Diana komt oorspronkelijk uit Kesteren (Gelderland),  maar is in 1996 na een verhuizing terechtgekomen in Alkmaar. Na kennismaking met bekende AFCers als Carlo Mosch, Fam Borst en Bert Spierings werd ze al snel opgenomen in de AFC'34 familie, en was ze besmet met het blauw/gelen virus . Binnen korte tijd was zij dan ook een vrijwilliger barmedewerker die menig uurtje draaide.

Na een paar jaar er tussenuit geweest is ze de laatste jaren weer bijzonder actief binnen onze vereniging. Nu haar kinderen Ilja en Jurre (O17-1) wat groter zijn geworden is zij de drijvende kracht achter de grote club actie wat de club elk jaar de een welkome opbrengst oplevert.

Daarnaast is ze ook om de twee weken te vinden achter de bar wanneer VV Alkmaar speelt. Maar dit alles is nog niet genoeg voor Diana.

Diana staat vooral voor de jeugd ! Mede  dankzij haar gaat de Grote Club Clubactie opbrengst naar een nieuw jeugdhonk , maar Diana wil meer …Een pannaveldje voor de jongste jeugd.  Daarom heeft zij de voorzet gegeven om ook mee te doen met de RABOBANK Clubkas Campagne. Binnenkort geven we hier meer informatie over , maar we kunnen zeggen dat Diana goed bezig is voor AFC'34 (lees: jeugd)  en terecht de vrijwilliger van de maand is !

Robert Keesen

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op