AFC-LOGO-OK-1-small 

UPDATE: Doneeractie "Blauw/Gele leeuwen"

vrijdag, 10 april 2020,

Afgelopen dagen stroomde de donaties binnen bij de crowdfunding die een aantal trouwe supporters op touw hadden gezet n.a.v het coronavirus en de gemiste inkomsten voor de club. Het streven was 2500 euro , maar met inmiddels 110 donaties staat de teller op 8161 euro! 

Zelfs de lokale media viel dit op…. 

https://www.alkmaarcentraal.nl/nieuws/60055289-trouwe-clubleden-houden-succesvolle-crowdfund-actie-voor-afc34

Ouders, pupillen (zakgeld?), teams, supporters, sponsors en vele anderen hebben via: https://getfunded.nl/campagne/9917-steun-als-blauw-gele-leeuw-afc-34a:laten blijken dat zij het voetbal én AFC'34 missen in deze onrustige en voetballoze tijd en graag onze club in deze periode financieel willen ondersteunen. 

De doneer actie duurt nog tot na Pasen,  en wie weet halen we misschien wel de 10000 euro?????  Maar we mogen nu met zijn allen al trots zijn op het behaalde resultaat!

We willen dan ook iedereen die heeft gedoneerd heel erg bedanken dat deze doneeractie een waar succes is voor de vereniging. 

We hopen dat we elkaar weer snel in goede gezondheid zien aan de Robonsbosweg bij AFC”34  en samen weer kunnen genieten van het voetbalspel en alle gezelligheid daar om heen.

https://youtu.be/z52r1-T-E7M

RK

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op