AFC-LOGO-OK-1-small 

Thieu Simons (O10-2) is Pupil vd Week bij AFC'34 1- JOS Watergraafsmeer 1

woensdag, 20 maart 2019,

Bij AFC'34 is het de traditie, dat wanneer het eerste elftal van de vereniging thuis speelt er een ‘pupil van de week’ aanwezig is om het team te ondersteunen.

Wat houdt dit in?
De pupil van de week wordt om 12.30 uur verwacht in de kantine. Rond de klok van 13.00 op de zondag van de betreffende wedstrijd houdt de hoofdtrainer een tactische bespreking met het eerste elftal. Dit is het eerste onderdeel van het pupil van de week programma. Na deze bespreking is het tijd om te gaan omkleden. Ook de pupil van de week dient zich om te kleden en met de spelers zich naar het veld te begeven om aldaar de warming-up mee te doen.
Daarna mag de pupil van de week vlak voordat de wedstrijd begint de aftrap nemen. De aftrap houdt in dat de pupil van de week de bal mee aan de voet neemt en alle spelers van de tegenpartij omspeeld en vervolgens ons (hopelijk) op een symbolische 1-0 voorsprong zet door de bal in het doel te schieten. Vervolgens mag de pupil van de week op de bank naast de hoofdtrainer en wisselspelers plaats nemen. Nadat dit alles heeft plaatsgevonden krijgt de pupil van de week de wedstrijdbal en in de kantine een patatje of een snack en wat te drinken.

Deze week Thieu Simons .

Hallo, ik ben Thieu. Dit is mijn tweede jaar bij AFC’34 en ik speel nu in JO10-2. Meestal speel ik voorin en scoor daarom best wel veel doelpunten. Het allerleukste vind ik het nemen van corners, zodat een van mijn teamgenoten de bal erin kan koppen.

Ik ben van Alcmaria naar AFC’34 gekomen omdat ik beter wil worden. AFC’34 heeft voor alle teams echt goeie trainers. Dit jaar ben ik erg blij met Lotte en ook met Khalid als ik mee mag doen met JO10-1.

Als ik niet voetbal vind ik het leuk om Fortnite te spelen of monopoly met mijn broer, papa en mama. Ook scrabble vind ik een leuk spel.

Mijn favoriete speler is Guus Til, omdat hij zoveel overzicht heeft en goed kan scoren als hij mee naar voren gaat.

Wij wensen Thieu a.s zondag heel veel plezier als Pupil van de Week . 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op