AFC-LOGO-OK-1-small 

Team van de Week: Zaterdag B1

donderdag, 10 december 2015,

De B1
Zo midden in het seizoen is het een mooi moment om wat over dit team te vertellen. De B1 speelt in de tweede divisie A. Dit betekent dat de ploeg regelmatig verre afstanden moet afleggen op zaterdag. Zo zijn er al reisjes geweest naar Haren, Arnhem en Oldenzaal. De B1 beschikt over een meelevende oudergroep, zelfs bij deze verre uitwedstrijden zijn deze 'fans' er altijd om de mannen aan te moedigen.

Doelstelling
Aan het begin van het seizoen hebben de jongens samen met de trainer de doelstellingen voor dit seizoen bepaald. Eén van de doelstellingen is eindigen bij de eerste drie in de competitie. Op dit moment staat de ploeg op de derde plaats. De B1 ligt dus goed op schema om deze doelstelling te gaan behalen. Mocht de ploeg er in slagen om bij de eerste drie te eindigen is de kans groot dat zij daarmee ook een periode binnenslepen, om dan vervolgens in de nacompetitie te strijden voor een plek in de eerste divisie!

Talenten

De B1 bestaat uit 15 zeer talentvolle spelers, hiervan zijn er 5 eerste jaars en de rest is tweede jaars. De KNVB heeft in beide lichtingen twee jongens uitgenodigd voor de KNVB. Dit zijn Martijn Riemersma en Chakib El Kaderi voor de onder 17 en Youssef Blel en Justen Kranthove voor de onder 16. 

Wij zijn als vereniging zeer trots op deze sterke lichting, en wensen de jongens nog veel succes !

 

B1

 

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op