AFC-LOGO-OK-1-small 

Team van de Week: F6

donderdag, 04 februari 2016,

De toppers van F6

Een heel nieuw team met bij elkaar geraapte talenten! Een mooie mix van nieuwe spelertjes en aantal met een flinke dosis “trainer Aad” ervaring!

Dit team bestaat uit de volgende spelers:

Thomas, Teun, Maurits, Rick, Tygo, Noah, Henk, Emiel en Syl

Leeftijd tussen de 6 en 8 jaar oud.

Het avontuur begon allemaal met een tweetal bekerwedstrijden die nipt werden verloren. Tijdens deze wedstrijden werd al snel duidelijk dat we hier te maken hadden met een paar heerlijke mannen die voetbal echt super leuk vinden en heel, heel hard voor elkaar willen werken.

De eerste winstpartij kon dan ook niet lang uitblijven…

Na twee knappe gelijke spelen was het eindelijk zover! Uit tegen Berdos werd de eerste overwinning uitbundig gevierd. En hierna waren ze los!

Er volgden nog vele overwinningen wat uiteindelijk resulteerde in een mooie vierde plaats op de ranglijst.

F6 is een prachtig team!! Lol, hard werken en elkaar iets gunnen is vanzelfsprekend. Toppunt van teamspirit was de wedstrijd tegen Egmondia uit. 3 minuten voor tijd stonden we nog met 5-3 achter staan maar door hard te knokken gingen we met een terechte 5-5 de kleedkamer in. Ook het verjaardagspartijtje van Noah waarbij het hele team was uitgenodigd was één groot feest en typerend voor dit team.

Ik kan nog best een paar kantjes doorschrijven hoe fantastisch en geweldig deze jonge groep is maar het beste is om zelf een keer te komen kijken. As zaterdag 9 uur thuis tegen GSV F1 is de eerst volgende wedstrijd. Komt allen!!

Een hele trotse coach

Hieronder nog een link naar een flimpje over F6 en twee foto's:

 

F6_Team_Van_De_Week_filmpje.mp4

    
F6 teamHet hele team….zonder Emiel….

F6 Emiel
Emiel…..

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op