AFC-LOGO-OK-1-small 

Team van de Week: F4

vrijdag, 06 november 2015,

Eerst de feiten:

Indeling: F-Pupillen ( najaar) 5e klasse 03

Positie: ongeslagen 1e met  7 winst partijen

Spelers:

De F4 bestaat uit 8 spelers.

87.5% uit 2e jaars F spelers en 12.5% is onze 1e jaars F debutant Sam Bakker

F4

Wie zijn ze:

·         Noah  is een brute verdediger en samen met Jari het hart van onze defensie. Ongekend uithoudingsvermogen en in staat om het team naar grote hoogten te tillen. Botte Bijlsma uit Alkmaar-Noord heeft zelfs beweerd dat Noah thuis rauw antilopenvlees als ontbijt krijgt geserveerd, maar dit is niet officieel bevestigd. Een schouderduwtje van Noah betekent meestal dat de betreffende tegenstander op het naastliggende veld moet worden opgehaald.

·         Wes  is onze goalie, maar wisselt dit regelmatig af met een middenveld rol i.v.m.  een gebrek aan werkzaamheden in het doel. Het komt voor dat hij 5 minuten vroeger aan de rust begint of  reeds in de auto zit als de rest nog voetbalt en nog steeds de nul houdt. Boze tongen beweren dat hij soms expres een bal in zijn eigen doel gooit of schiet om niet naast zijn schoenen te gaan lopen.

·         Jari  is een man van weinig woorden en wil eigenlijk maar 1 ding en dat is lekker voetballen. Type niet praten maar poetsen. Zoals eerder vermeld een niet te passeren verdediger en heeft de tegenstander in zijn achterzak. Zo missen Berdos en Langedijk allebei al een spits. Zouden zomaar nog bij Jari in zijn achterzak kunnen zitten.

·         Ayoub topspits maakt echt de meest bizarre doelpunten. Vernederende goal tegen Alkmaarse Boys, waarbij hij stil ging staan voor de keeper. De bal vervolgens van achter, over zijn hoofd en over de keeper in het doel lobt. Zijn reactie na afloop: Ik zag dat die hoek ongedekt was. Pieter en ik hebben de scouts van de topclubs echt moeten blokken op onze telefoons, want ze bleven bellen. Ayoub is niet transfervrij en niet te koop!!!
De vader van Ayoub zoekt overigens nog een sponsor voor de vele verkeersboetes op de A9 om hem op tijd bij de wedstrijd te krijgen.

·         Yassin onze linkspoot. Als hij de bal voor zijn linker krijgt buk dan maar! Verwoestende schoten met vele doelpunten als gevolg. Na 2 idiote overtredingen op hem bij Koedijk vorig jaar  hebben we noodgedwongen zijn linkerbeen voor 250000 euro laten verzekeren.  Tijdens de gymles op school mag dit been dan ook  niet meedoen tot grote verontwaardiging van Yassin zelf.

·         Sam van Rooijen onze goaltjesdief. Frommelt ze er echt vanaf de meest gekke posities in. Kan zomaar  5 tot  6  goals schelen als hij er niet is. De Huntelaar en de Inzaghi van de F4. Zijn ouders zijn groter gaan wonen om al die doelpuntjes kwijt te kunnen. Sam blijkt ook nog eens een uitstekend reserve keeper te zijn en het is wachten op zijn eerste doelpunt vanuit die positie.

·         Sam Bakker is onze jongste telg en is nog zoekende in het veld, maar blijkt het overal goed te doen. Volgens zijn ouders komt dat, omdat hij thuis oefent met de koeien. Hij zet de koeien in de juiste positie in de wei en speelt ze vervolgens  1 voor 1 uit. Bijt zich vast in de tegenstander en dat leidt soms tot pijnlijke situaties voor hen. Zijn vader Nico Bakker heeft al aangeboden om geheel belangeloos zijn weidegrond achter het AFC complex af te staan voor de fusie met Alcmaria. Namens onze voorzitter danken we je daarvoor Nico!

·         Benjamin  is de spits waar elke clubmanager van houdt, maar ook bang voor is. Het is nu al een broodvoetballer puur op jacht naar de premies. Zo heeft hij de premie voor de eerste kopbal van het seizoen, die voor 5 wedstrijden op rij scoren, 10 wedstrijden op rij en 15 wedstrijden op rij al op zijn junior rekening bijgeschreven. Geschat jaarinkomen 15 euro! De moeder van Benjamin schijnt al gezien te zijn bij de plaatselijke Mercedes dealer.

·         Coaches Pieter en Ferry regeren de F4 met ijzeren hand en eisen van alle spelers en ouders een professionele houding. Recent hebben ze noodgedwongen de alcohol regels langs de lijn verscherpt en de blaastest geïntroduceerd. Pieter is naast de F4 vooral druk met zijn werk en het oprichten en opvoeden van zijn eigen voetbalelftal.  Ferry staat bekend als control freak en man van de klok. Men vond hem laatst slapend voor de poort aan de Robonbosweg omdat hij bang was om te laat te komen voor de thuiswedstrijd van 8:30.

Kleedkamerdiscipline is er niet en we zijn dan ook al een aantal malen beboet vanwege het overschrijden van de geluidslimieten binnen de bebouwde kom.

Team: De F4 is een fantastisch en gezellig team en gelukkig na vorig jaar voor het grootste deel bij elkaar gebleven.

Je ziet de jongens groeien en ze zijn ook goede maatjes geworden.

Na de voetbal worden er regelmatig speelafspraken gemaakt en dat kunnen de coaches natuurlijk alleen maar goedkeuren. Goed voor de teambeleving.

Namens Pieter en mijzelf kan ik alleen maar zeggen dat we trots zijn om deze jongens te mogen coachen en zijn er zeker van dat het een mooi seizoen gaat worden.

Trotse coaches Pieter List en Ferry Kramer

(Pieter ontbreekt op de foto i.v.m. met  dubbele afspraken op de afgelopen speeldag)

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op