AFC-LOGO-OK-1-small 

Team van de Week: F1

maandag, 28 december 2015,

De F1 van AFC'34

Het jongste selectie team van de club heeft een prima 1e seizoenshelft achter de rug, waarbij duidelijk te merken was dat de jongens 2 keer per week een zware en leuke training volgden.

Tegenstanders waar we in het begin nog tegen op zagen werden naarmate het seizoen vorderde probleemloos opzij geschoven.

Het team bestaat uit vrij veel technisch vaardige spelers, die het niet zozeer van hun fysiek moeten hebben. Om toch succes te kunnen hebben in de 1e klasse gingen de mannen de bal steeds beter rondspelen, waarbij overigens ook genoeg ruimte bleef voor sommige mooie individuele acties. 

 

IMG 3696Achterin staat o.a. Bo van de Berg. Door zijn snelheid en gedrevenheid lukte het maar weinig spitsen om succes te hebben tegen hem. Daarnaast speelt Tim de Jong, en speler die altijd rustig blijft en bijna ongemerkt de spits uitschakelt. Opvallend is dat beide spelers steeds meer in hun rol zijn gaan spelen; de bal veroveren, en doorspelen naar de spelers voor hen

Aanvoerder Kyran van der Meer speelt zowel achter als voorin. Zijn harde schot en snelheid is op meerdere plaatsen in het team meer dan nuttig, waarbij hij soms van achteruit in 1 keer met de bal naar voren oprukt

Rick Laan speelt soms van achteruit, en is in andere wedstrijden de spelverdeler van het elftal. Rick heeft een zeer goed linkerbeen, en kan daar zowel mee scoren als een medespeler vrij spelen.

Sander van Westbroek is de andere spelverdeler van het team. Sander ziet aan de bal vaak snel een goeie oplossing, en scoort makkelijk . Hij is daarnaast door zijn fanatieke instelling moeilijk te passeren.

Dat laatste geldt ook voor Casijn de Haas, die kom je als aanvaller 3 keer tegen. Daarbij heeft Casijn een mooie passeerbeweging, en  gaat hij door tot de laatste seconde.

Pieter Hoogeland koppelt een goeie techniek aan veel snelheid en een goed schot. Dat weet hij inmiddels zelf ook, zodat hij dat gelukkig niet meer alleen in trainingen laat zien, maar ook in de wedstrijden

Pedro dos Pereira dos Santos is een speler die erg makkelijk zijn tegenstander passeert, en scoort. Als hij nog wat doelgerichter gaat spelen , gaat hij nog veel belangrijker voor het team worden dan hij nu al is

Sarino Heus speelt meestal in de spits, waar hij trekt en sleurt als een nieuwe Suarez. Hij scoort vaak, en zorgt altijd voor onrust voorin waar ook de rest van het team van kan profiteren.

De trainer coach van deze groep talenten is Khalid Bare. Door zijn enthousiaste en gedreven manier van trainen en coachen heeft hij van de groep een echt team gemaakt, waarbij alle spelers zich enorm aan het ontwikkelen zijn. Als deze progressie zich zo doorzet belooft dat een mooi 2e seizoenshelft te worden met Khalid, waarbij alle spelers nu al niet kunnen wachten om weer te beginnen.

Niet ongenoemd mag worden de enthousiaste en meelevende groep ouders van deze ploeg . Bij weer en wind, bij wedstrijden en trainingen, de meeste zijn er gewoon altijd bij!

Mannen, de start van het nieuwe jaar is het super F1 toernooi, en daarna beginnen we met de nieuwe competitie!

 

F1

 

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op