AFC-LOGO-OK-1-small 

Team van de week: E5

donderdag, 07 januari 2016,

E5:

We maken met dit team ons tweede E jaar mee en hebben een mooie eerste seizoenshelft achter de rug. Er zijn mooie, leuke, spannende en soms ook lastige wedstrijden gespeeld. In de zon, de regen en de wind waren wij heel vaak niet te verslaan. We spelen aanstaande zaterdag onze laatste wedstrijd en bij winst op Alcmaria eindigen wij met 1 punt achterstand op de tweede plek. Een super prestatie!

Wie zitten er in ons leuke team?

Romijn, is een super verdediger, heeft een enorm hard schot en een conditie van een paard, hij blijft maar gaan en hij heeft dit seizoen al erg vaak het doel gevonden!

Ernesto, is onpaseerbaar, echt een rots in de branding, je komt hem echt niet zomaar voorbij, hij is behendig en snel en ook lekker fel en erg fanatiek, hij coacht de anderen in het team ook erg goed.

Meike is altijd vrolijk in het veld lacht bij alles wat ze doet maar wat is dit een topper, niemand komt voorbij haar! En ik ben haar persoonlijke veterstrikker!

Luna is snel en komt heel veel mee naar voren langs de zijkanten en kan dan mooie voorzetten verzorgen. Ook neemt zij altijd de corners en weet dan vaak de bal precies de bal op de juiste plek te leggen.  Ze heeft ook een erg hard schot en samen met Meike verrassen ze de jongens van de tegenstander erg vaak en hoor je langs de lijn, huh die meiden kunnen echt goed voetballen!

Luuk is onze dribbelaar, wat een techniek en mooi pass, vaak samen met Vince en Chris ze weten elkaar blind te vinden! Hij staat niet graag wissel maar hij heeft gelukkig erg veel gevoel voor humor dus we kunnen er vaak erg hard om lachen!

Vince heeft een hele mooie techniek, is een beetje onze Ronaldo maar dan beter, hij verrast ons en alle toeschouwers vaak met hele mooie trucjes, passes en schoten op doel. Samen met Luuk en Chris en Luna zetten zij altijd de hele verdediging van de tegenstander op de kop!

Chris is een hele harder werker en is vaak overal. Hij verdedigt, hij passt en scoort. En echt teamlid, samen spelen en samen scoren en daar dan erg van genieten!

Midas is echt een beetje als een echte spits, rustig maar altijd op de juiste plek, met een mooie passeer beweging en pass.Hij maakt ook mooie doelpunten en is dan echt heel blij. Het is een echte genieter en wat heeft hij zich enorm ontwikkeld het afgelopen jaar!

Luca is onze” italiaanse” trots, hij verdedigt als een rots en hij scoort als een echte spits en dat  smaakt altijd naar meer en dat is voor het hele team altijd weer een mooie drijfveer. Je bent een harder werker en erg belangrijk voor het hele team!

Jullie zijn samen echt een topteam, echt om super trots op te zijn en niet alleen in het veld maar ook langs de lijn. Top supporters elke week weer en dat is echt heel fijn!

 

E5

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op