AFC-LOGO-OK-1-small 

Team van de Week: E3

woensdag, 14 oktober 2015,

De E3 is voor veel volgers eigenlijk elke week al “team van de week”, Maar deze week dan officieel ! Want vele ouders, opa”s en oma”s volgen dit team op de voet. En de E3 laat elke week zien dat ze hun toeschouwers niet teleurstellen. Met goede combinaties, strijdlust en elkaar coachen zijn de mannen dit seizoen nog ongeslagen door in de beker en gaat het in de voorjaarscompetitie ook zeer voortvarend ! Want met de prachtige rapportcijfers van twaalf punten uit vier duels en een doelsaldo van maar liefst 30 voor en 9 tegen staat de E3 samen met het één wedstrijd meer gespeelde Duinrand D1 fier bovenaan !

paul wegkamp

 

Coach Paul Wegkamp (zie de foto hierboven), al jaren een bekende verschijning binnen de club heeft dan ook de beschikking over een zeer talentvol team dit seizoen. De mooiste complimenten krijgt hij dan ook van tegenstanders: “bedankt voor de voetballes” of “jullie zijn zeker een selectieteam ?” 


Het team word dan ook gedurende de week perfect voorbereid op de komende wedstrijden. Naast de woensdagmiddagschool trainingen word er op maandag onder leiding van jeugdtrainer Milko getracht om de jongens buiten hun eigen talent nog beter te maken in het mooie voetbalspel.

 

20150822 111002


Naast dat er elke week trouw een wedstrijdverslag op de AFC website staat, er een echte warming-up voor de wedstrijd word gedaan door assistent coach Hilbren (zie foto hierboven), er elke wedstrijd een beker word uitgereikt aan de door zijn teamgenoten gekozen Man Of The Match, dat we met zijn allen voor het groepsgevoel een uitje naar de McDonalds hebben ondernomen en we het prachtige blauw/gele shirt dragen dankzij onze shirtsponsor Pizzeria La Terrazza uit Bergen betekent dan ook dat er alles aan word gedaan om de jongens een prachtig voetbalseizoen te laten beleven.


Dan het belangrijkste, de spelers ! (foto vlnr)

Luciano Van Lieshout,
De Memphis Depay van de E3, zeer technische voetballer die zijn team vaak over het “dode punt “ heen helpt.

Tycho Wegkamp,
De Wijnaldum/Cilessen van E3, van origine keeper maar omgeturnd tot verdediger/middenvelder met spijkerhard schot.

Noel Henriquez,
Verdediger pur sang, de Stefan de Vrij, alleen bij corners verlaat hij zijn verdediging.

Donny Hoogschagen,
De Huntelaar van E3, neusje voor de goal en scoort elke wedstrijd wel een keer.

Jurre Baars,
De Daley Blind van het team, sterke verdediger die ook aanvallend zijn mannetje staat.

Jayden Keesen,
De Wesley Sneijder van het team, middenvelder met het overzicht en snelheid.

Boet Dijkstra,
De Arjen Robben van de ploeg, spits die zijn goaltjes meepikt, en koning van de assists is.

Gijs Koch,
De Cillessen/Strootman/Van Persie, Manusje van alles, dus multifunctioneel. Keeper, spits of verdediger, Gijs is van alle markten thuis.

Hajo Zoestbergen,
De Nigel de jong van het team, trekt af en toe aan de noodrem en met zijn grote inzet zeer waardevol.

Mocht u dit topteam een keer willen zien , de thuiswedstrijden beginnen om 1030 uur en de toegang is geheel gratis......

AFC34 E3 2015 3

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op