AFC-LOGO-OK-1-small 

Team van de Week: D3

vrijdag, 09 oktober 2015,

Wat een bijzondere en heftige start van dit seizoen!

Nieuwe spelers in het team. Een poule indeling met bijna allemaal D1 of D2 uit de regio. Dat wordt spannend. We hebben er zin in. Afgelopen seizoen ging steeds beter en we wonnen veel.

Ook nu ging de eerste bekerwedstrijd goed. Alles op de winst. Keeper Dirk traint als een echte prof. De achterhoede; Tycho, Jurre, Skip, Joran en Jelmer, heeft sprinters, buffels, stofzuigers, kortom, echte kerels.

Op het middenveld spelen bikkels als Daan, Lance, Storm en Sebastiaan. Wat een overzicht hebben zij. 4-3-3 is onze nieuwe speelwijze. Onze aanvallers zijn al snel gewend. Het gaat steeds beter. Cuba wil maar één ding, aanvalluh!! Kahlid, een kleine dribbelaar, is op zoek naar z’n plek en Tijn en Bryant willen rennen en een mooie voorzet geven. Mischa, onze pingelaar en goaltjesdief, zoekt de gaatjes  tussen al die sterke verdedigers.

We trainen niet alleen op woensdag. Op vrijdag geven de vaders, Jasper en Hugo een mooie training. Dat is perfect voor de jongens. De D3 gaat ervoor! Ook al zijn de anderen soms wat beter, op inzet wint niemand van ons. Door al die sterke tegenstanders leren we iedere wedstrijd weer wat nieuws.

De laatste competitiewedstrijden zijn lastig. Eén helft komen we mee, dan wordt het moeilijker. Geeft helemaal niets. We zijn een echt team.

We hebben er weer veel zin in dit seizoen en gaan vast nog veel mooie wedstrijden spelen.

Groeten van Coach Frank en Frans

TvdW 9 10

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op