AFC-LOGO-OK-1-small 

Team van de Week: B3

donderdag, 22 oktober 2015,

Mgen wij ons even voorstellen? Wij zijn de B3!

De B3 is een goed op elkaar ingespeeld team en bestaat uit de C3 spelers van vorig jaar aangevuld met Zeki, die vorig jaar in de C5 zat maar toch al vaak met ons meespeelde.

Wij spelen in de vierde klasse, hetgeen even slikken was toen de indeling op de site stond, want afgelopen voorjaar werd dit team op zijn sloffen kampioen in de 3e klasse met wel 7 punten voorsprong op de nummer 2, Kolping Boys. Wat moeten wij nou in de vierde klasse? Nou inmiddels hebben we onze eerste verliespunten tegen BOL B1 te pakken en wordt het toch spannend in de competitie.

Jongens als we gewoon weer kampioen worden dan spelen we na de winterstop misschien wel weer derde klasse?

De B3 is een team dat met veel plezier voetbalt. En waar met veel plezier naar gekeken wordt langs de lijn. Wij stellen ons even voor:

Spelers

Op de foto de mannen voor de wedstijd tegen BOL, van links naar rechts:

Koen. Eigenlijk C speler maar staat zijn mannetje achterin. Pakt vaak de bal af van jongens die 2 koppen groter zijn.

Teun. Inmiddels vaste waarde op de half positie. Harde werker.

Guus. Onverschrokken C speler. Half of voorin ook vaak scorend van afstand.

Beer. Stofzuiger. Staat altijd waar de bal komt. Betrouwbare sluitpost.

Joel. Voorhoede. Mits hij op tijd is gaan slapen kan hij onnavolgbaar acties vertonen op links maar eigenlijk overal waar de bal is kan Joel opduiken.

Zeki. Opererend vanuit de 10 of gewoon voorin scoren. Goeie versterking van ons team!

Leander. Keeper en schreeuwt het team wakker “Praten met elkaar!”. Geeft zelf keeperstraining aan de pupillen en fluit een D team op de zaterdag.

Zer. Geblesseerd sinds de zomer. Wel gewoon elke week op de bank aanwezig om zijn team te steunen. Werd ernstig gemist in de wedstrijd tegen Bol maar gaat het weer proberen! Op 10.

Isam. Goaltjedief en handelsmerk zijn splijtende voorzetten vanaf rechts. Maar ook vaak zelf scorend.

Nuri. Spits, goaltjesdief. Vlug als water.

Stijn. Tweeling broer van Koen, ook eigenlijk C maar staat net als zijn broer zijn mannetje en dan het liefst op het middenveld.

Jesse. Natuurlijke half speler. Speelt het liefst niet achterin maar staat toch vaak op de back positie. Voor het team.

Siep. Aanvoerder en heeft zijn schoenen niet aan omdat hij die vergeten was. Gelukkig was zijn vader zo aardig die nog even te brengen. Samen met Beer laatste horde achterin.

Begeleiders

Rondom de spelersgroep is een grote groep actief die het elke week weer mogelijk maakt dat we zo lekker voetballen

Top trainers. De B3 heeft op maandag training van Shona en op dinsdag van Milko wat dan vaak samen met de B2 is. Onze mannen boffen maar met deze twee top trainers. Klasse Shona en Milko dat jullie dat week in week uit willen doen! En kun je een keer niet trainen? Meld je dan op tijd af …

Vaste arbitrage Bij thuiswedstrijden is Jos onze vaste scheidsrechter. Streng doch rechtvaardig. Laat niet met zich sollen en leidt op duidelijke wijze de wedstijd. Bij uitwedstrijden vlagt Jos en bij thuiswedstrijden ondergetekende. Wat een ongelofelijke luxe om een vaste scheidsrechter te hebben. Dank je wel Jos!

Coaching: Shukrula, Shukrula, Shukrula & Kansen. Elke week wordt de coaching verzorgt door de familie Shukrula. Omdat Shona voor de KNVB een wedstrijd fluit op zaterdag kan zij zelf meestal niet coachen, maar dan is er altijd vervanging door Benito. Als die niet kan is Vito van de partij. Shona wordt vaak bijgestaan door Bas. Wat fijn dat jullie dit elke week weer met veel plezier doen familie!

Vervoer & Supporters. De meeste ouders komen graag en regelmatig kijken dus vervoer is gelukkig ook nooit een probleem. Klasse.

Beker aspiraties

De B3 is nog in de race voor de beker. A.s. zaterdag spelen we de inhaalwedstrijd tegen VZV B1. Bij winst bekeren we verder ..

b3

Met hartelijke groet, en kom gerust een keer kijken als we thuis spelen!

Sander, teambegeleider

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op