AFC-LOGO-OK-1-small 

Team van de Week: B2

vrijdag, 15 januari 2016,

De B2

Onze B2 is een team die na enkele omzwervingen al jaren met elkaar voetballen, sommigen al vanaf  de mini’s. Het is een team dat vooral staat voor enthousiasme en kameraadschap. We proberen er samen wat van te maken. Zo zijn we begin van seizoen 2015-2016 voorzichtig begonnen in de (hoog) 3de klasse omdat we een paar nieuwe spelers aan het team hebben mogen toevoegen.

Deze nieuwe spelers bleken echter prima te passen in ons flexibele speel- en positiestijl, en de B2 eindigde als winterkampioen in de najaarscompetitie. De voorjaarscompetitie zal echter gespeeld gaan worden in de tweede klasse. Een nieuwe uitdaging voor de spelers maar ook de coach en de trainer. En niet te vergeten de ouders die toch maar weer elke week voor de optimale randvoorwaarden (vlaggen, wassen van sportkleding, vrijwilligerswerk, en transport) zorgdragen.

Ons team bestaat uit de volgende spelers:

Achterhoede:

Mark Tamis: “Rots” in de branding op de linkerachtervleugel. Geeft de coach de vrijheid om aan de linkerkant de opstelling te variëren.

Milan de Bruin: “Steady” laatste man. Doet ons toch regelmatig verrassen met een stevige blok of een snelle reddingssprint.

Job Spiekerman: “Beer” van een spelverdeler die regelmatig doorstoomt door het middenveld om de aanval te versterken. En dan altijd weer terug om de verdediging op orde te maken.

Fabian van Gastel: Onze trouwe keeper waar we al jaren op bouwen en minst gepasseerde keeper van de winterpoule.

Jesse Geel: Onze supersnelle rechtsachter.

Luc van Wezop: Soms op ietwat onbehouwen wijze, maar altijd hardwerkend en welkome aanvulling van het team. Zeker niet te lui om wat extra werk te verzetten.

Middenveld:

Quinten Kempen: Onze vaste linkshalf die een enkele keer voor leuke verrassing kan zorgen. Ik verwacht dit seizoen toch nog wel een doelpuntje van Quinten.

Roel den Dulk: De nummer 10 van het team. Overal in het veld terug te vinden, en met een leuke snelle pass of beweging een aanval in kan zetten.

Sasha Oosterwijk: Een harde werker die zich niet zomaar van de bal laat zetten.

Rowin Kaijer: “Tijger” van het team. Altijd fel op de bal en zeker niet te lui om een extra sprintje te trekken of sliding te maken om een tegenaanval te keren.

Jur Braakman: De multifunctioneel inzetbare speler, die met name voor de coach speelruimte creëert om elke keer op elke plek z'n werk met verve te vervullen.

Milan de Jong: Het “slangenmens” van het team. Met 4 man om zich heen kan Milan zich toch vaak eruit redden, en uit onmogelijke posities scoren.

Voorhoede:

Wouter Peper: De “raket” van de aanval. Geen bal is te hard of Wouter houdt de bal nog binnen om zo een mooie voorzet of aanval in te zetten.

Tim Walroth: Alhoewel vaak “mopperend” zorgt Tim altijd voor zijn deel van de doelpunten.

Juul van Gammeren: Vaste spits die zorgt dat hij vanuit de juiste plek voor ruimte zorgt of scoort.

Sam Zonneveld: Rechtsvoor een vaste speler in de aanval voor een snelle uitval en strakke voorzet.

 

Team vd Week B2

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op