AFC-LOGO-OK-1-small 

Team van de Week: AFC'34 MC1

woensdag, 13 april 2016,

Deze week is AFC'34 MC1 team van de week, een mooie gelegenheid om te laten zien dat AFC34 weer meedraait in het meidenvoetbal. Het team bestaat uit 16 gezellige meiden. Ze worden gecoacht en getraind door Dyana Eyken, Ed Koopman, Hans Lely en Milko Zanoli. Er wordt twee keer per week getraind om dan zaterdag weer het beste van zichzelf te laten zien. En niet zonder resultaat, voor de winterstop speelde de MC1 in de 1e klasse A.

 

Hierin voerden zij spannende duels met niet onverdienstelijke uitslagen. In een van de laatste wedstrijden GING het erom. De wedstrijd tegen de Kolping (Girls) Boys! Hierop lag best wat druk want om kampioen te worden moest deze wedstrijd gewonnen worden. En met een fantastische 0-2 overwinning gingen er 3 punten mee naar huis.

 

TvdW MC1.1


Keeper             – Fallence

Verdedigers     -  Frederique, Jill,  Sabrina, Isidora, Loes

Middenvelders – Naomi, Amber, Dania,  Coosje, Jules, Puck

Aanvallers        - Manouk, Julia, Jonna, Chiara

Na de winterstop is de MC1 gepromoveerd naar de hoofdklasse B, hierin hebben ze het nog wat moeilijk maar het blijft een genot om naar ze te kijken. Dus als U ze wilt komen aanmoedigen, ze spelen nog een aantal thuiswedstrijden.

Thuiswedstrijden worden gespeeld om 12.30 uur op 16 april, 23 april, 7 mei en 14 mei. En ben je zelf ook een voetbal-meisje en wil je een keertje mee trainen kom dan gerust eens langs.

 

TvdW MC1.2

 

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op