AFC-LOGO-OK-1-small 

Team van de Week: AFC'34 F2

dinsdag, 29 maart 2016,

Deze week zijn de jongens van de F2 het team van de week. Een mooie gelegenheid om dit bonte gezelschap aan de rest van de club voor te stellen. Dit tweede jaars F team is voor het tweede seizoen bij elkaar wat tot gevolg heeft dat de jongens elkaar goed kennen en voor elkaar door het vuur gaan. Ondanks de wisselende resultaten wordt er altijd voldoende strijd geleverd en ieder doelpunt wordt uitbundig gevierd, zelfs bij ruime achterstand. Dit wordt ook opgemerkt door de trouwe volgers van het team die door weer en wind en bij uit en thuis wedstrijden in grote getalen aanwezig zijn. De fanatieke (positief) aanhang en de beide coaches Rob en Jesper maken er wekelijks op zaterdagochtend een feest van voor het team.

F2.3

 

Er zijn bij dit team heel veel positieve punten te noemen maar bovenal is het de teamprestratie, instelling en de lol die ze samen hebben binnen en buiten het veld. Het is dan ook ontzettend leuk om te zien hoe de jongens zich ontwikkelen.

Youri is onze vaste doelman, je ziet hem wekelijks beter worden en het getrainde toepassen. Samen met de trouwe verdedigers Gijs en Noah proberen ze het doel schoon te houden. Zowel Noah als Gijs staan hun mannetje achterin, ze houden steeds beter in de gaten of er iemand vrij loopt en stoppen geregeld de aanvallers vakkundig af. De achterste linie wordt verder aangevuld door Thijmen die sinds begin dit seizoen erbij is gekomen, zijn lievelingsvak is verdedigen en ook bij Thijmen zie je het wekelijks beter gaan.
Het gecombineerde middenveld en aanval wordt ingevuld door Kiran, Pascal, Shairo, Storm en Niek. Qua posities wordt er veel geroteerd maar toch kun je bij deze spelers al hun specifieke eigenschappen zien. Zo is Kiran een echte box-to-box speler, Shairo is rap en behendig en gebruikt graag zijn "skills". Niek is de man van het schot en goede voorzet, geregeld zet hij zijn medespelers vrij voor de goal en dan zijn zowel Pascal als goaltjesdief Storm er maar wat graag bij om hem binnen te tikken.
Zoals gezegd, proberen we de jongens zo veel mogelijk op verschillende posities te laten spelen en kunnen Pascal en Shaïro en Storm bijvoorbeeld ook goed verdedigen en staat Noah ook steeds vaker op het middenveld.
Geregeld wordt het publiek door onze aanvallers getrakteerd op mooi combinatie spel en mooie doelpunten.

 

F2.1


Ook de coaches leren wekelijks bij, vooral qua communiceren met het team is het belangrijk kort en duidelijk te zijn. Toen wij tijdens een wedstrijd het over "zakken" hadden stonden de jongens ons vertwijfeld aan te kijken of ze nou echt op de grond moesten gaan zitten!

Buiten het veld voetballen en spelen de mannen ook geregeld met elkaar en dat maakt het extra leuk. 

F2.2

 

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op