AFC-LOGO-OK-1-small 

Team van de Week: 0.14

woensdag, 18 november 2015,

Team van de week, maand of is het van dit jaar ?

We willen jullie voorstellen aan  AFC’34 O.14.

Het team bestaat uit 14 spelers en 1 speelster. Stuk voor stuk goede voetballers en voetbalster, waarvan er al een aantal diverse  jaren bij elkaar in een team spelen.  Sommige hebben de AZ voetbalschool doorlopen, maar lang niet allemaal.  Aan het begin van het jaar komen er soms wat spelers bij van verenigingen uit de buurt (zelfs vanuit Texel) en gaan er spelers weg om diverse redenen.  Er is in dit team een grote mate van leergierigheid en spelvreugde. Men wil voor elkaar niet onder doen, wat op de trainingen vaak goed te zien is. Door dit aanwezige talent is er vorig jaar een speler vertrokken naar het grote AZ en speelt onze dame ook dit jaar weer bij de KNVB onder 15 jaar.

Alles wordt geregeld door onze trainer, de hulptrainer en  onze team manager.  Met hun inzet en die van de voetballers zien wij als ouders elke zaterdag met veel plezier en spanning de wedstrijden tegemoet. En ondanks dat het niet altijd even goed gaat, doet iedereen zijn uiterste best om alles goed te laten verlopen en  het plezier voorop te laten staan.

De prestaties van het team zijn op het moment van schrijven redelijk tot goed. We spelen in een competitie van onder de 14 jaar ( O.14), waardoor je, ook al wil je dat soms niet geloven, altijd speelt tegen elftallen waarbij de spelers niet ouder zijn dan 14 jaar.
Tegenstanders als AFC Amsterdam, Hollandia, FC Amsterdam, Fortuna Wormerveer en noem ze maar op,  die vorig jaar in de tweede divisie speelden komen we elke week tegen. Wanneer we de prestaties blijven leveren, kunnen we dit jaar hoog in de ranglijst eindigen, maar bij een kleine dip, ook onder in de ranglijst belanden. We doen namelijk niet voor elkaar onder en elke wedstrijd is er weer één op het scherpst van de snede. Ik zou zeggen kom eens kijken of blijf ons volgen .

Namens technische staf Bram Beers, Robin Wijdh, Ed Vreeker en spelers:

Kevin (Keeper),
Finn, Jimmy, Jestin, Jarno, Ewoud en Chip  (verdedigers)
Jurre, Sammatar, Nikita,  Hamza, (middenvelders)
Tay, Ties,  Jackson en Melvin (aanvallers)

Kom gerust eens bij ons kijken als we thuis of uit voetballen. Ik weet niet  of er genoeg gebak is voor iedereen, maar een leuke wedstrijd willen we jullie natuurlijk altijd bieden.

O.14

 

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op