AFC-LOGO-OK-1-small 

Tay Tervoort Speler van de Maand Augustus

dinsdag, 01 september 2015,

Tay Tervoort is door de technische staf van de AFC’34 Jeugdopleidingsdivisie verkozen tot Speler van de Maand Augustus. De aanvaller van AFC’34 onder 14 is daarmee de eerste speler van de maand van de opleidingsdivisie van dit jaar.

Elke maand zal deze titel worden gegeven aan een van de talenten die actief is binnen de E- tot A-selectie. Hierbij wordt gekeken naar de spelers die zowel op het veld als daarbuiten durven uit te blinken, 100 procent inzet tonen, een winnaarsmentaliteit hebben, de wil om samen te werken, goed trainen en spelen en altijd bezig zijn om zich te ontwikkelen.

Tay is inmiddels begonnen aan zijn derde seizoen bij onze opleidingsdivisie. Eerder was Tay actief bij de jeugdopleidingen van Zeevogels en St. Adelbert. Ook heeft hij bij de AZ voetbalschool gezeten. Vooral zijn wil om beter te worden is te prijzen. Naast de trainingsuren bij AFC '34, steekt hij er thuis ook een hoop tijd en energie in. Het is mooi om te zien dat het harde werken zich ook uitbetaald tijdens de wedstrijden. Door zijn inzet, doorzettingsvermogen en drang om constant beter willen te worden heeft hij deze uitverkiezing meer dan verdiend.

Namens de gehele technische staf wil ik Tay dan ook feliciteren met zijn uitverkiezing tot speler van de maand!

Bram Beers
Trainer/Coach AFC '34 onder 14

Robin de Haan
Technisch jeugdcoördinator

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op