AFC-LOGO-OK-1-small 

"Sponsor in de Spotlight" Meester goudsmid Piet Peperkamp

donderdag, 14 februari 2019,

Sponsors zijn erg belangrijk voor een voetbalvereniging , dus ook voor AFC”34 . Dankzij sponsoren kunnen wij mooie dingen doen zoals het Sluitingsweekend voor de jeugd , Pupil van de week , sinterklaasfeest , mooie tenues voor de elftallen en zorgen dat onze club op een hoog niveau kan trainen én voetballen.  

Daarom zetten wij een sponsor in de spotlight , om zo onze waardering uit te spreken en we trots zijn op deze sponsors !

Deze keer , Piet Peperkamp . Al vele jaren sponsor en vele leden die al een jubileum hebben mogen vieren zijn in het bezit van de gouden AFC”34 speld . Deze speld is vervaardigd door Piet Peperkamp , een mooi kunstwerk wat iedere jubilaris nu en in de toekomst met trots zal dragen .  

Op zijn vijftiende begon Piet Peperkamp zij opleiding tot goud- en zilversmid op de volksschool edelsmeden in Amsterdam. Op zijn achttiende was hij de jongste meester goudsmid van Nederland .

Vervolgens is hij bij verschillende bedrijven werkzaam geweest voordat hij in 1978 voor zichzelf begon , aanvankelijk thuis op een zolderkamer, waar hij reparaties voor juweliers uitvoerde en zijn eigen sieraden op bestelling maakte . In 1983 is hij zijn winkel gestart en sindsdien gevestigd aan het Fnidsen in Alkmaar.

Met ruim veertig jaar ervaring heeft Piet Peperkamp zich zo ontwikkeld dat hij uniek genoemd kan worden in zijn vak. Al vanaf het begin - de jongste meester goudsmid van zijn tijd- is hij onderscheidend bezig, waarbij hij de kwaliteit altijd het belangrijkst vindt. 

Bent u op zoek naar een uniek sieraad en deskundig advies , dan bent u bij Piet Peperkamp aan het juiste adres ! 

 

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op