AFC-LOGO-OK-1-small 

Sohrab Sheykhzada Speler van de Maand Januari

dinsdag, 04 februari 2014,

ALKMAAR- Sohrab Sheykhzada is door de technische staf van de AFC’34 Jeugdopleidingsdivisie verkozen tot Speler van de Maand Januari. De verdediger van AFC’34 B1 is daarmee de vijfde speler van de maand van de opleidingsdivisie van dit jaar. 


Elke maand zal deze titel worden gegeven aan een van de talenten die actief is binnen de E- tot B-selectie. De talenten die zowel op het veld als daarbuiten durven uit te blinken, 100 procent inzet tonen, goed trainen en spelen en altijd bezig zijn om zich te ontwikkelen. Er wordt vooral gekeken naar winnaarsmentaliteit en de wil om samen te werken.

Het is het eerste jaar dat Sohrab actief is in onze opleidingsdivisie. Eerder was Sohrab actief bij de jeugdopleiding van AZ en Limmen. Binnen korte tijd heeft Sohrab zich enorm snel aangepast en is uitgeblonken in de afgelopen maand. Hij is afgelopen maand niet alleen uitgeblonken op trainingen maar ook in wedstrijden. Door zijn inzet, doorzettingsvermogen en drang om constant beter te worden heeft hij deze uitverkiezing verdiend.

 

Namens de technische staf, 

Nick Geurtsen

 

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op