AFC-LOGO-OK-1-small 

Sinterklaas en Pieten zijn lief voor AFC'34 pupillen (+ foto's)

maandag, 02 december 2013,

Op woensdagmiddag 27 november bezocht Sinterklaas met een aantal (voetbal) Pieten ons complex aan de Robonsbosweg in Alkmaar.

Gelukkig wist Sint de weg naar onze kantine te vinden, hoewel de minipupillen een tijdje in spanning moesten afwachten omdat Sint en zijn hofhouding in de file stonden op de westelijke randweg.

Meneer Aad trachtte de in spanning wachtende kleuters nog wel te vermaken met ‘vooroorlogs’ Sinterklaasproza maar “licht dat hij hem vol doet, met ja, wist ik het maar’ en ‘een snoezig jurkje kant en klaar’ enzovoorts, behoren niet meer tot het Sinterklaasrepertoire van de huidige jeugd, zo bleek bij de liedjes die later voor de Sint werden gezongen door de kinderen..

‘Sinterklaas kapoentje’ was daarbij de absolute nummer 1, net zoals Sinte Maarten MikMak dat een paar weken geleden was, ook zo´n ´vluggertje´ voor de snelscorende jeugd.

Sinterklaas toonde zich ondanks zijn leeftijd opmerkelijk kwiek en was de AFC´34 pupillen goed gezind, hij had lovende woorden over voor alle teams en voor vele kinderen ook een speciale opmerking. 

Jelmer Vliegenthart van AFC´34 E4 kreeg een grote pluim van de Sint omdat hij de meeste loten van de Grote Clubactie had verkocht.

Tijdens het bezoek van Sint en de Pieten moesten de kinderen grotendeels stil zitten en luisteren naar de woorden van de Sint, maar gelukkig mochten ze van Sint ook even losgaan met een echte ´gangnamstyle´ dansje en een Pietenpolonaise.

Het was fijn met Sint en we hopen dat hij volgend jaar weer komt.

En…. Sint en de Pieten, bedankt  voor de mooie ballen, namens de mini, F en E pupillen van AFC´34

De Sinterklaasverslaggever van AFC´34

 

Voor foto's van het bezoek van Sinterklaas en zijn knechten aan de mini's kunt u klikken op onderstaande link:  

 

https://plus.google.com/photos/110988709155919655752/albums/5952812748514057921

 

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op