AFC-LOGO-OK-1-small 

Sherjhun Sambo (SVW'27 A1) zal komend seizoen de zondagselectie van AFC'34 komen versterken

vrijdag, 15 mei 2015,

ALKMAAR -Sherjhun Sambo, die afgelopen seizoen uitkwam voor SVW'27 A1, zal komend seizoen deel uitmaken van de zondagselectie van AFC'34.

De 18-jarige snelle linkervleugel-aanvaller, geboren in Den Helder, begon met voetballen bij FC Den Helder, om vanaf de D-junioren bij HCSC te spelen. In de B-junioren kwam Sambo al twee seizoenen uit voor AFC'34. Later keerde hij weer terug bij FC Den Helder om vervolgens in de A-junioren de overstap naar SVW'27 te maken in zijn huidige woonplaats Heerhugowaard. Vorig seizoen maakte Geert Bruin dezelfde overstap, van de junioren van de zwartgroenen naar onze selectie.

Eerder gepubliceerd:
Sean Weir, een 18-jarige centrale verdediger van EDO A1 uit Haarlem, zal komend seizoen de zondagselectie van AFC'34 komen versterken. Weir, begonnen bij VSV uit Velserbroek, geldt als een talent die zich graag bij AFC'34 verder wil ontwikkelen.

De in Velserbroek woonachtige Sean Weir, van Engelse komaf, is een lange verdediger van 1.90 meter, die ondanks zijn lengte aardig snel is op de eerste meters. Hij durft in de opbouw een voetballende oplossing te kiezen. Gezien het feit dat AFC'34 centraal achterin wat 'nieuw bloed' nodig heeft, zijn de kansen van deze nieuwkomer duidelijk aanwezig. Het is aan hem om zijn enorme talent in daden om te zetten. Hij zal komend seizoen dus de overstap van de junioren naar de seniorenselectie maken.

S Weir

Sean Weir, hier nog in het rood-zwarte shirt van EDO

Eerder gepubliceerd:
De zondagselectie van AFC'34 zal komend seizoen versterkt worden met de komst van de 23-jarige Arsenio Dihalu. De middenvelder uit Assendelft komt momenteel uit voor eersteklasser De Kennemers uit Beverwijk. Zo krijgt de selectie voor komend seizoen al een aardige vormgeving.

We konden al eerder de komst melden van de broers Denzel Meijer (De Kennemers) en Malcolm Meijer (ADO'20), Brian-Paul Tesselaar ( ADO'20), Bas Kansen (LSVV), Marc Neperus (FC Den Helder) en de broers Jesse Kroon en Sem Kroon (beiden Koedijk).

Middenvelder Arsenio Dihalu heeft al een indrukwekkende CV. Begonnen bij Hellas Sport  speelde hij daarna enkele jaren in de jeugdopleiding van AZ, om als A-junior even in Engeland bij Aston Villa te spelen. Door vervelende omstandigheden moest hij echter terugkeren naar Nederland. Zijn laatste seizoen bij de junioren was hij actief bij Cambuur Leeuwarden. Nadat hij senior werd, voetbalde hij twee seizoenen bij AFC Amsterdam, gevolgd door een jaar ADO'20 en een seizoen OFC. Dit huidige jaar komt hij dus uit voor De Kennemers, dat op de laatste plaats staat in de eerste klasse en bedreigd wordt met degradatie.

http://www.hetamsterdamschevoetbal.nl/wp-content/uploads/2013/12/OSVOFC-016.jpg
Arsenio Dihalu (links), hier nog in het shirt van OFC.

Nieuws van het selectiefront: 'verloren zoon' Brian-Paul Tesselaar speelt vanaf het komende seizoen 2015/2016 weer voor AFC'34! Vanzelfsprekend is AFC'34 zeer in zijn nopjes met deze versterking. Naast de broers Denzel en Malcolm Meijer, Bas Kansen en Marc Neperus is hij de vijfde aanwinst die overkomt van een andere vereniging.

In het seizoen 2008/2009 trad Brian-Paul Tesselaar (25) als jeugdspeler toe tot de zondagselectie van AFC'34. Op de linkerflank maakte hij vervolgens drie seizoenen furore. Na een derde plaats in de eerste klasse volgde een tweede plek, tesamen met promotie naar de hoofdklasse. Zijn laatste jaar was tevens zijn beste seizoen. AFC'34 eindigde in de hoofdklasse op een prima vijfde plaats waarbij met name de vleugelverdedigers Lars Boekel en Brian-Paul Tesselaar zich danig onderscheidde. Hij kwam inmiddels tot 79 'caps' in het eerste elftal van AFC'34.

Een seizoen later koos Brian-Paul voor een overstap naar Hollandia uit Hoorn. Mede door een zware blessure werd dat niet het succes waarop gehoopt was, waarna hij sinds het seizoen 2013/2014 voor ADO'20 uit Heemskerk uitkwam. Na een achtste plaats in de Topklasse volgde een teleurstellend seizoen, wat onlangs resulteerde in degradatie naar de hoofdklasse.

In al die jaren heeft Brian-Paul Tesselaar zich als voetballer verder ontwikkeld. Was hij voorheen nog linkerverdediger, inmiddels heeft hij ook aanvallend de nodige ervaring opgedaan. Bij AFC'34 zal hij dan ook in de voorhoede worden ingezet.

Leuk om je weer terug in het blauwgele shirt te zien, Brian-Paul.

Welcome back!

http://static3.ad.nl/static/photo/2010/6/6/13/20101122134309/media_xl_324298.jpg
Brian-Paul Tesselaar in AFC'34-tenue. Komend seizoen weer realiteit!

De broers Denzel en Malcolm Meijer zullen vanaf het komende seizoen 2015/2016 uitkomen in de zondagselectie van AFC'34. Zij zijn, na het vertrek van Eelke de Graaf en Jim Hulleman (beiden ODIN'59) de eerste versterkingen. De talentvolle broers hebben in hun vader Hennie Meijer, komend seizoen assistent-trainer van AFC'34, een lichtend voorbeeld.

De 22-jarige Denzel Meijer komt sinds zijn seniorenperiode uit voor De Kennemers uit Beverwijk. Alleen in het seizoen 2012-2013 kwam de spits uit voor ODIN'59, maar na een seizoen keerde hij weer terug bij De Kennemers. Denzel Meijer heeft bewezen, ondanks zijn lengte, een technische, dienende aanvaller te zijn. Hij speelde in de jeugd bij Stormvogels Telstar en later bij VSV.


Denzel Meijer (links), hier in actie tegen Jalel Benahmed in de wedstrijd AFC'34 - De Kennemers van 24 november 2013.

De 19-jarige Malcolm Meijer speelt momenteel bij topklasser ADO'20 uit Heemskerk. Begonnen in het tweede team speelt de talentvolle buitenspeler inmiddels regelmatig mee met de hoofdmacht. Op die leeftijd is dat een prima prestatie in deze loodzware competitie.Hij scoort erg makkelijk en heeft er als linksbuiten al rond de 18 gemaakt bij Jong ADO'20. Die genen zijn zonder meer door zijn vader doorgegeven, die in het verleden veel doelpunten maakte voor o.a. Telstar, Ajax en FC Groningen. In het verleden speelde Malcolm in de jeugdopleiding van Stormvogels Telstar en ging later nog naar de jeugd van Almere City FC. Tenslotte maakte hij de overstap naar ADO'20.

De nieuwe technische staf onder leiding van hoofdtrainer David Zonneveld is bijzonder verheugd met de komst van de broers Meijer.

http://www.noordhollandsdagblad.nl/incoming/article27228733.ece/ALTERNATES/w470/ADO.jpg
Malcolm Meijer (rechts) in actie tijdens de wedstrijd ADO'20 - AFC van 16 november 2014.

Update 3 april:
Vlak voor Pasen 2015 kunnen we een nieuwe aanwinst presenteren: de 22-jarige Bas Kansen van LSVV. Als B-junior heeft hij al kortstondig voor onze club gespeeld, maar in die bewuste zomer brak hij zijn arm. Een gecompliceerde breuk was het gevolg. Bas moest vervolgens lang revalideren en koos er toen voor om bij LSVV te gaan spelen. Hij speelt inmiddels al diverse seizoenen in de hoofdmacht van de tweedeklasser en maakt zodoende de opmars van de blauwgelen mee. Een paar seizoenen geleden speelden de Langedijkers nog in de vierde klasse, maar momenteel staan ze op een keurige derde plaats in de tweede klasse. Achter topschutter Danny Konijn (17 doelpunten) staat Bas Kansen op plek twee met 11 treffers. Hij bezit een goede techniek en heeft een prima inzicht.

IMG 0781
Bas Kansen in het gele LSVV-shirt


Een andere nieuwkomer in de zondagselectie is Marc Neperus (21) van het tweede elftal van FC Den Helder. De in Schagen woonachtige verdediger werkt in Alkmaar en ziet zodoende meer mogelijkheden bij onze vereniging. Marc is een een verdediger die er ultra-kort bovenop zit en zijn tegenstander nauwelijks een kans laat.

https://igcdn-photos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t51.2885-15/1390456_476565419126638_1826306737_n.jpg
Marc Neperus (rechts) in het shirt van FC Den Helder.

Als er meer nieuws is rondom de zondagselectie voor het komende seizoen, dan zullen we dit weer melden op de website.

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op