AFC-LOGO-OK-1-small 

Sercan Yilmaz (AFC'34 A1) speler van de maand april

woensdag, 04 mei 2016,

Sercan Yilmaz is door de technische staf van de AFC'34 Jeugdopleidingsdivisie verkozen tot Speler van de Maand April.  Eerder gingen Tay (0.14), Martijn (B1), Nils (E2), Douwe (A1), Indy (D1), Ersan (ZO B1) en Djenn (D1) hem al voor. Elke maand zal deze titel worden gegeven aan één van de talenten die actief is binnen de F- tot A-selectie. Hierbij wordt gekeken naar de spelers die zowel op het veld als daarbuiten durven uit te blinken, 100 procent inzet tonen, een winnaarsmentaliteit hebben, de wil om samen te werken, goed trainen en spelen en altijd bezig zijn om zich te ontwikkelen.

De linksbenige middenvelder van de A1 begon het seizoen als aanvaller, waarmee hij regelmatig succes had met zijn goede traptechniek. Na de winterstop heeft Sercan besloten dat hij harder wil werken aan zijn tekortkomingen; verdedigen en het laten lopen van de bal in plaats van lopen met de bal.

Sercan heeft dit fantastisch gedaan en dit heeft zich uitbetaald in de wedstrijden, want A1 wist mede dankzij het sterke spel van Sercan alle wedstrijden in april te winnen. Het hoogtepunt was een geweldige goal tegen DEM. De beloning voor het goede presteren is het mogen debuteren tegen Jong Foresters (1 doelpunt), debuteren in het 1e elftal tegen Soest en dus speler van de maand april!

Sercan, namens alles jeugdtrainers en jouw medespelers gefeliciteerd met deze mooie onderscheiding en beloning! Ga zo door!

Jim Sligting & Esta de Jong
Trainers/Coaches A1

Robin de Haan
Technisch jeugdcoördinatorSportpark

Secretariaat

Volg ons ook op