AFC-LOGO-OK-1-small 

"Rondje langs de velden"

zaterdag, 13 oktober 2018,

Tijdens het rondje langs de AFC'34 velden kwamen we weer diverse leuke dingen tegen.

Als eerste zagen we een trotse Noah de Waard. Noah (foto) spelend in de O13-5 die vandaag de "man of the match" was na de 2-1 winst op Reiger Boys. 

De O11-4 wist een overwinning uit het vuur te slepen in Heiloo bij de plaatselijke HSV.(4-6) Hierdoor zag de assistent coach van de O14-2 (Hans B) bij binnenkomst op ons complex dat zijn ploeg op het A veld op een achterstand stond van 0-2 ! Maar in de tweede helft werd er orde op zaken gesteld en werd er mede door een mooi uitgespeeld doelpunt de eindstand op 9-2 bepaald. (video)

Daarna speelde onze O15-1 op het hoofdveld.tegen KFC .dat de ploeg verdedigend goed in elkaar zit , blijkt uit dat ze dit seizoen nog geen doelpunt tegen hebben gehad ! (2-0)

Ook de 09-3 kwam net als de O14-2 op achterstand om toch nog de overwinning over de streep te trekken !  Na een ruststand van 2-4 werd het op de valreep 5-4.. Knap gedaan.

De scheidsrechter die het duel tussen de O10-1 en Sporting Krommenie ( Roel den Dulk) in goede banen moest leiden werd in het kader van #scheidsbedankt in het zonnetje gezet. Op de foto zien we beide teams . Een mooi gebaar van onze O10-1. 

Tevens  waren vandaag ook de mini"s weer hard aan het werk om "elke dag beter te worden" 

Tenslotte had de O13-3 een makkelijke wedstrijd bij Vrone. De laatste goal werd door keeper Aidan dmv een penalty binnengeschoten en dat werd uitbundig gevierd (video)

https://youtu.be/BImUywtGzmE

 Nog 7 nachtjes slapen , en het is weer zaterdag.... 

Robert Keesen

afc 34 zat 13 okt

 

 

 
Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op