AFC-LOGO-OK-1-small 

Robonsboswegbelevenissen (4)

dinsdag, 26 februari 2019,

Afgelopen periode is er weer heel wat gebeurt binnen onze vereniging. Veel positieve dingen en een  klein ongelukje..

Het meest in het oog springende is toch wel de verbouwing van de keuken ! Nog even en we hebben een prachtige nieuwe keuken.

Tante Trees zal vanaf boven trots neerkijken op “haar keukentje” die zometeen van alle gemakken is voorzien en een moderne look heeft gekregen.

Na het vertrek van Bianca wegens andere werkzaamheden heeft de club in de persoon van Diana Vreeker een nieuwe horeca dame gevonden die samen met Jaenette en de vele vrijwilligers de keuken en de bar gaat runnen .

Ook positief is de situatie bij zondag 1. Job Dragtsma en Jim Sligting blijven ook komend seizoen het technisch duo. Tel daarbij op de prima prestaties van het elftal dat momenteel een zevende plaats oplevert.

Afgelopen zondag een punt tegen de nr drie Rkvv Velsen en de week daarvoor in Uithoorn tegen Legmeervogels . De tegengoal viel tot ontsteltenis van de vele meegereisde AFC supporters in de laatste minuut !

Èèn supporter had zelfs een eigen gemaakte trui aan… maar de grootste supporter is toch wel Dirk Groot ! Elke thuis én uitwedstrijd van ons vlaggenschip wordt door hem bezocht ! Chapeau .

Het keezen toernooi was afgelopen vrijdag ook weer een succes. Vele tafels bezet door fanatiek spelende deelnemers . Deze keer gemist ? In april is er wederom een keeztoernooi . Aanmelden aan de bar.

Vanaf nu is de inschrijving ook open ( zoon/dochter)  voor de AZ selectiedagen. Op woensdag 1 mei is deze dag op ons complex.

Onze voorzitter liep er afgelopen zondag strak bij in zijn blauw/gelen gevoerd  colbert die beschikbaar was gesteld door de firma Hoes.

Deze zondag was ook het scorebord beter te lezen. Vooral voor de wat oudere supporters zal dit een openbaring zijn….

(Bijna) alle lampen zijn namelijk vervangen door LED. Nog niet allemaal,want door een ongelukkige val van de trap bij het verwisselen moest Nico Vreeker met een flink gat in zijn hoofd een nachtje ter observatie naar het ziekenhuis ! Dat hij een dag later alweer bij AFC34- Rkvv Velsen aanwezig was kunnen we concluderen dat Nico een man van staal is. Een super vrijwilliger, maar volgende keer iets voorzichtiger Nico !

Een klein probleempje zijn de reclameborden.. er zijn namelijk heel wat sponsors bijgekomen en de ruimte om het hoofdveld wordt wat krap. Er wordt al nagedacht om een 2de rij borden te plaatsen en zal het IOT en dus Nico weer dat trappetje op moeten……

Tenslotte heeft onze vereniging een Facebook-pagina met bijna 1250 like's, maar wist u dat ook de O10-1, MO19-1 en elite 3 ( zaterdag 2) een eigen pagina hebben ?

Robert Keesen.

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op