AFC-LOGO-OK-1-small 

Robonsbosbelevenissen ( met breaking news)

zaterdag, 13 juli 2019,

 Afgelopen week heeft Ory Projectontwikkeling het hoofdsponsorschap verlengd ! 

Mooi nieuws nadat we het voetbalseizoen  na 85 jaar sinds de oprichting weer hebben afgesloten  ! Maar volgend seizoen gaan we gewoon weer verder…..

Met succesvolle sluitingsweekenden als het Jan Leek jeugdweekend ( 130 deelnemers) en het mix toernooi voor senioren dat een week later werd gehouden is werd het  seizoen definitief afgesloten. Met een finale tussen Kippenchatjes (mix zon 1) tegen Heeren van Sonoy (wns) en daarnaast bv teams als “de Ooievaars ( oud zon 3 + de hagenezen) en Highland/Castel .

Dat deze laatste twee teams niet in de finale kwamen was waarschijnlijk de reden samen met het mooie weer dat de vaten bier er op die zondag doorheen vlogen…. 

Maar tijdens de voetballoze zomerstop wordt er achter de schermen alweer hard gewerkt aan het nieuwe seizoen. 

De “harde kern” binnen onze club is b.v al bezig met de voorbereidingen op het duel van het jaar !  Eindelijk een derby op het hoogste amateur niveau in Alkmaar op ons complex ! AFC”34 zon 1 tegen Kolping Boys 1 . Oud AFCer Marc de Wilde en trainer van Kolping Boys zal het ook prachtig vinden als deze wedstrijd  (daarover word gesproken) met blauw/gelen rookpotten zal worden omlijst. 

Ook aan het kledingfonds waarbij ieder AFC”34 team aankomend seizoen in gesponsorde shirts speelt wordt nog steeds aan gewerkt. Er zijn al 24 teams  voorzien ! Wilt u of kent u iemand die voor maar 750 euro incl shirts en bedrukking 3 jaar een team wil sponsoren ? Neem dan contact op met ron@imf.nl 

De verkeersveiligheid aan de Robonsbosweg  is ook nog steeds een zorgenkindje .. Het is namelijk geen belevenis om op zaterdagochtend een parkeerplekje te vinden .Er word aan gewerkt , maar het advies van de club is op dit moment  om te parkeren bij P&R Bergermeer tussen de Rugbyclub en de camping . 

Het parkeren van de fietsen is wel opgelost ! De stalling is ruimer opgezet zodat het niet meer kan voorkomen dat er fietsen op de toegangsweg staan… dus ieder kan zijn fiets kwijt in de stalling !  

Naast het “breaking news “ van hoofdsponsor Ory Projectontwikkeling zijn er sponsors die onze vereniging ook al jaren een warm hart toe dragen . Ook komend seizoen zijn wij dankbaar dat we op hun kunnen rekenen.

Binnenkort hopen we ook met ander belangrijk “breaking news” te komen ….want we zijn nog steeds op zoek naar een penningmeester…. Weet u iemand of lijkt u het zelf een uitdaging om te doen ? Graag een mailtje naar info@afc34.nl 

Is penningmeester te hoog gegrepen dan hebben we ook nog een vacature voor de toernooicommissie voor de onderbouw (1/2 toernooien)  en zoeken we een coórdinator materialen (ballen en kleding) .

  Ook was er een hartverwarmend actie van het bestuur aan vrijwilligers die hebben meegeholpen aan de nieuwe keuken.  Samen met de mannen van het onmisbare Interne Onderhouds Team werden zij uitgenodigd voor een avondje uit in restaurant Hofman .

Voor de nieuwe keuken , met de allernieuwste apparaten en automatisch ordersysteem hebben we ook nog een vacature open staan . Ben je 16 jr of ouder en wil je tegen een vergoeding op zaterdag wat bij verdienen , mail dan ook naar info@afc34.nl 

Tot slot, voordat ieder van een welverdiende vakantie gaat genieten…

Verzoek aan de jeugdleden die in het bezit zijn van een AFC”34 handdoek die verstrekt zijn tijdens het het Jan Leek weekend sluitingsweekend :  Welke reis maakt jou AFC”34 handdoek deze zomer ? 

Plaats hem op Facebook of instagram en tag AFC”34 ! 

Alle leden, ouders, sponsoren ,vrijwilligers en ieder met een “blauw/geel” hart wensen wij  een fijne zomerstop ! En in seizoen “19/20 gaan we weer samen met nieuwe én met de oude vertouwde gezichten er met zijn allen weer een mooi seizoen van maken . 


Robert Keesen 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op