AFC-LOGO-OK-1-small 

Robonsbosbelevenissen (2)

vrijdag, 02 november 2018,

Wist u dat onze huisfotograaf Arnold Goossen samen met Lucienne van der Stouwe al sinds seizoen 2005  foto's maakt van wedstrijden bij AFC'34? En als u deze foto's op www.oypo.nl/afc34foto  besteld de volledige opbrengst naar de jeugdafdeling gaat? Kijk dus op de website of er foto”s van het elftal van u zoon of dochter zijn gemaakt !

Ook zijn de ballenvangers op het B en C veld vervangen. Nu is het bijna onmogelijk om nog een bal richting onze buren van de rugby te schieten ,uit de sloot te halen of een bal op het D veld te schieten…..

Tevens is het nog steeds mogelijk om een stoeltje met naam te bestellen op de Bart de Lange hoofdtribune. Er zijn nog een paar  stoeltjes te koop voor 50 euro. Dus neem snel contact op met 0651718375 (E.Vreeker) en zorg dat onze tribune helemaal Blauw/Geel kleurt !

A.s zondag speelt ons eerste uit tegen LSVV.  Deze regioderby is op fietsafstand, er gaan dan ook diverse supporters per fiets richting Langedijk. Wilt u ook meefietsen? Meld u dan aan bij eerder genoemd nr van E.Vreeker waar we tevens met zijn allen een tussenstop houden.

Ook zijn de nieuwe dug-outs geplaatst op het B veld. De oude, die vanwege een zware westerstorm en wegens ouderdom (1976) waren gesneuveld zijn vervangen dankzij  Pé Schuffelen. Laus van Langen was vorige week dinsdag al om 08.00 uur op de club om de vrachtwagen op te vangen die het kwam afleveren. Ook kwam Dhr Schuffelen nog even om te kijken of alles wel goed afgeleverd was ! Het plaatsen werd gedaan door Nico Vreeker, Edwin Vreeker en Kees Vreeker ! 

Vanaf nu spreken we dan ook over de "Vreeker Dug-outs ".. .Zij hebben samen met dhr Schuffelen, vader van ex AFC-er Luc (Zondag 1) die nu voor ADO'20 speelt ervoor gezorgd dat alle reservespelers nu weer droog en rustig zittend de wedstrijd van hun teamgenoten kunnen volgen. Onze dank gaat uit naar Pé Schuffelen voor deze mooie geste!

Met deze mooie dug-outs is onze entree een stukje mooier geworden, maar het word nog veel mooier! Want onze Zaterdag 2 (Elite 3) gaat de fietsenstalling reorganiseren zodat op de drukke zaterdag alle fietsen en scooters netjes kunnen worden neergezet.

In de “Hoef Inn “ kantine was Boris de Jong een tijdje ondergedoken .. Hij heeft via de kruipruimte een nieuwe kabel getrokken zodat we een nog betere ontvangst hebben voor ons kassasysteem.

In de kantine is donderdag 29 november 20.00 uur ook de jaarlijkse ledenvergadering; ieder lid/ouder is van harte uitgenodigd.

Het mooiste nieuws komt tenslotte uit de voetbalkant. Toch het belangrijkste bij een voetbalclub! De trainingskamer (oude bestuurskamer) krijgt steeds meer vorm en het probleem met het scorebord op ons hoofdveld is opgelost.

Robert Keesen

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op