AFC-LOGO-OK-1-small 

Robin Zwagerman (21) ook komend seizoen keeperstrainer van de zondagselectie van AFC'34

vrijdag, 21 april 2017,

ALKMAAR - Robin Zwagerman (21) is ook het komende seizoen 2017-2018 de keeperstrainer van de zondagselectie van AFC'34. Sinds halverwege het huidige seizoen staat hij al op het veld om de keepers Joey Wiese, Mike Wesselink en Jessy van der Pol te trainen. De samenwerking met Robin is dus met minimaal een jaar verlengd.

Robin Zwagerman:,,Van mijn 6e jaar t/m 18e jaar heb ik bij Vrone gevoetbald op het veld en van mijn 13e jaar t/m 20e jaar bij Vrone gezaalvoetbald. Vanaf mijn 14e jaar t/m 17e jaar heb ik bij Vrone diverse teams getraind en gecoacht (F3, E2, E3); daarna kwam ik bij AFC'34 terecht en heb in drie seizoenen de JO10-1 (1 jaar) en JO11-1 (2 jaar) getraind. Daar tussendoor ben ik ook al zes jaar scheidsrechter van KNVB. Op dit moment fluit in de vierde klasse op zaterdag en zondag.''

Dat de in Sint-Pancras woonachtige Robin Zwagerman zeer actief is in het voetbal blijkt ook uit het feit dat hij zich gespecialiseerd heeft in het trainen van doelmannen. ,,Sinds vijf jaar ben ik keeperstrainer bij Keepersworld Alkmaar op de vrijdagavond. Dit seizoen ben ik hoofd keepersopleiding bij Jong Holland en Reiger Boys. Hier verzorg ik de keeperstraining voor de gehele jeugd. Daarnaast ben ik vanaf februari jl. ook als keeperstrainer actief bij de zondagselectie van AFC'34.''

Zwagerman, die dus het stokje overnam van de vertrekkende keeperstrainer Barry Vredeveld, werkt in het dagelijks leven sinds medio 2012 als verkoper bij de sportzaak Sport 2000 Alkmaar.

Wij wensen Robin alle succes toe met al zijn bezigheden in het voetbal, maar met name natuurlijk zijn werkzaamheden voor onze zondagselectie!

Gerard Klaver

 

 

 

Robin Zwagerman
Robin Zwagerman

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op