AFC-LOGO-OK-1-small 

Rob Spronk (48) toegevoegd aan de technische staf van de zondagselectie

zondag, 19 juli 2015,

ALKMAAR - Trainer Rob Spronk is per heden toegetreden tot de technische staf van de zondagselectie van AFC'34. De 48-jarige oefenmeester, woonachtig in IJmuiden, was afgelopen seizoen hoofdtrainer van zondag-vierdeklasser Terrasvogels uit Santpoort-Zuid.

Rob Spronk zal dus gaan samenwerken met hoofdtrainer David Zonneveld en assistent-trainer Hennie Meijer, waarbij hij de eindverantwoording krijgt over het team van Jong AFC'34. Deze functie kwam onlangs vrij doordat Frans Bos zijn functie ter beschikking had gesteld. Vanwege een aangepaste werkkring zag Bos, die vorig seizoen nog jeugdtrainer was bij Jong Holland, geen mogelijkheden meer dit te combineren met het trainerschap bij AFC'34.

Rob Spronk was in zijn actieve voetballeven met name actief bij RKVV Velsen, maar heeft ook nog drie seizoenen in de eerste- en hoofdklasse gespeeld bij Stormvogels uit IJmuiden en een korte periode bij HFC Haarlem en VSV.

Als trainer begon Spronk als assistent van Richard Plug bij VSV (drie jaar) en een jaar als assistent bij Paul Veenboer bij RKVV Velsen. Daarna was hij twee jaar hoofdtrainer bij VV Schoten in Haarlem (vierde klasse) en daarna drie seizoenen de hoofdtrainer van RKVV Velsen. Met Velsen promoveerde hij van de derde naar de tweede klasse. Het afgelopen seizoen stond Rob Spronk zoals vermeld voor de groep van Terrasvogels.

De technische commissie wenst Rob Spronk alle succes toe bij AFC'34!


Rob Spronk

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op