AFC-LOGO-OK-1-small 

Rik van Dijk is Pupil van de Week bij AFC'34 1 - SV Hoofddorp 1

donderdag, 11 oktober 2018,

rik van dijkMijn naam is Rik van Dijk, ik ben bijna 7 jaar en woon in Alkmaar.

Ik ben vorig jaar september bij AFC'34 bij de mini’s begonnen met voetballen en mocht na de winter over naar JO8-3. Nu voetbal ik in JO8-1 in een heel leuk team.

Onze trainer is Sanne Smit. Hij is heel tof, ook omdat hij de vader is van mijn beste vriend Tibe die gelukkig in mijn team zit. Wij zijn samen bij AFC‘34 begonnen en ik hoop dat we altijd in hetzelfde team zitten!

Ik sta graag op keep en doe bij de trainingen op woensdag dan ook mee met de keeperstraining. Op maandag de veldtraining want mijn moeder wil dat ook ook veldspeler kan zijn. Mij maakt het nog niet zoveel uit, als ik later maar eerste keeper bij AZ word!

Ik hou van IPad kijken, Pokémon spelen op de telefoon van mijn moeder of vader en dansen. Fortnite mag ik nog niet spelen maar de dansjes ken ik uit m’n hoofd (en doe ik ook wel eens op het veld, of in het doel als ik mij verveel, hahaha).

Ik hou NIET van kusjes. Bah, die zijn vies, zeg..

Mijn favoriete eten is spaghetti. Fruit vind ik heerlijk! Ik zit in groep 4/5 van De Kennemerpoort, Hofdijkstraat. Mijn allerleukste vak is rekenen. Daarna spelling en daarna gym.

Wij wensen Rik a.s zondag heel veel plezier als Pupil van de Week ! 

De voorwedstrijd (12.00 uur) gaat tussen AFC'34 O12-1 1 SV Hoofddorp O12-2. 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op