AFC-LOGO-OK-1-small 

Pupil van de week: Dex Kraakman

maandag, 09 maart 2020,

Bij AFC'34 is het de traditie, dat wanneer het eerste elftal van de vereniging thuis speelt er een ‘pupil van de week’ aanwezig is om het team te ondersteunen.

Wat houdt dit in?

De pupil van de week wordt om 12.30 uur verwacht in de kantine. Rond de klok van 13.00 op de zondag van de betreffende wedstrijd houdt de hoofdtrainer een tactische bespreking met het eerste elftal. Dit is het eerste onderdeel van het pupil van de week programma. Na deze bespreking is het tijd om te gaan omkleden. Ook de pupil van de week dient zich om te kleden en met de spelers zich naar het veld te begeven om aldaar de warming-up mee te doen.

Daarna mag de pupil van de week vlak voordat de wedstrijd begint de aftrap nemen. De aftrap houdt in dat de pupil van de week de bal mee aan de voet neemt en alle spelers van de tegenpartij omspeeld en vervolgens ons (hopelijk) op een symbolische 1-0 voorsprong zet door de bal in het doel te schieten. Vervolgens mag de pupil van de week op de bank naast de hoofdtrainer en wisselspelers plaats nemen. Nadat dit alles heeft plaatsgevonden krijgt de pupil van de week de wedstrijdbal en in de kantine een patatje of een snack en wat te drinken.

Deze week is dat Dex Kraakman, zoon van  AFC"34 legend Tim Kraakman die 110 duels speelde voor zondag 1 

Hoi,

Ik ben Dex Kraakman en ben net 8 jaar geworden. Ik speel bij AFC’34 in de 08-01. Ik sta centraal achterin, net als mijn vader, die ook bij AFC’34 heeft gespeeld.

Ik kan heel hard rennen en heel hard schieten waardoor ik vaak scoor. 

Vorige week mocht ik met 09-01 tegen Ajax voetballen, samen met mijn vrienden Willem en Jens uit 08-01. Dat vond ik heel erg leuk.

Vorige maand mocht ik met AZ mee lopen. Samen met Svensson het veld op. Hij is ook verdediger en ik vind hem heel erg goed.

Nu mag ik met het 1e van AFC’34 het veld op. Ik heb er zin in.

Groetjes Dex 

Wij wensen Dex a.s zondag heel veel plezier als Pupil van de Week!

dex kraakman full

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op