AFC-LOGO-OK-1-small 

Open Biljarttoernooi "Tien over Rood" om de Joop Vreeker bokaal (dinsdag 28 mei)

donderdag, 09 mei 2019,

Biljartclub AFC’34 organiseert voor de vijfde keer een open tien-over-rood toernooi in onze eigen kleine kantine op dinsdagavond 28 mei  vanaf ongeveer 19.00 uur tot 23.30 uur.

Dit toernooi staat open voor een ieder met een beetje biljartervaring. Er is geen indeling in klassen, iedereen moet “gewoon” tien puntjes maken over rood, niet “alles kwijt als je de rode niet raakt”, ook geen “los of drieband uit”. Er wordt via een  “wie komt er het dichtst bij de korte band-stoot” uitgemaakt wie er mag beginnen en als één van de spelers de 10 puntjes heeft gemaakt is het afgelopen met eventueel nog een gelijkmakende nastoot .

Iedereen speelt minimaal drie partijtjes. Het inschrijfgeld is 10 euro. Daar krijgt u ook nog een paar hapjes  en een aantal drankjes voor en de winnaar krijgt de JOOP VREEKER-BOKAAL als eerbetoon aan de vijf jaar geleden overleden Joop die één van de grote animatoren was van onze biljartclub.

Op de beker prijken al illustere namen als Koos Ruiter, Jan Bakker en Cor Witte. Het toernooi wordt georganiseerd voor de gezelligheid. Je moet natuurlijk wel op genoemde dinsdagavond beschikbaar zijn.

Vragen en opgave bij Kees Kraakman, email : cp.kraakman@upcmail.nl

DOE MEE!!!

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op